12. 8. 2014.

Bayside spot za "Pigsty" #video #premijera

Ako moram da odaberem jednu pesmu sa 'Cult' albuma onda bi to svakako bila "Pigsty" ponajviše zbog uvodnog stiha "Your name is dirt and I got you under my nails...".
Fantastičan album za Bayside šesti u njihovoj karijeru a ovo je zvanično drugi singl. U linkovima dole pročitajte recenziju i preslušajte album u celini i pogledajte novi spot.


Nova Young Guns pesma “I Want Out” #video #premijera

Dugo očekivani treći album engleskog rock benda Young Guns je snimljen i "I Want Out" je prvi singl. Nikakvih informacija o izdanju još uvek nema osim što se zna da će Virgin EMI objaviti disk.


Twin Atlantic "Brothers And Sisters" uživo #video

Jedan od najvećih hitova na radio stanicama u Britaniji je svakako novi singl za Twin Atlantic "Brothers And Sisters". To je drugi singl sa albuma 'Great Divide' koji će se pojaviti za šest dana. Bend je već sa prvim singlom "Heart and Soul" imao veliki hit a nije nemoguće da će i svaki naredni imate isti ili veći uspeh.


Destruktivni Beartooth u novom spotu "The Lines" #video #premijera

Koncept novog spota za Beartooth je jednostavan, lomiti stvari i sve to snimiti kamerom sa usporenim kadrovima. Nadam se da su morali i da počiste za sobom.