8. 10. 2016.

Upon A Burning Body odličan spot "Already Broken" #video #premijera

"Already Broken" je drugi singl novog Upon A Burning Body albuma 'Straight From The Barrio'. Disk će se pojaviti 28. oktobra za Sumerian. Pogledaj odličan spot u linku ispod.


Set It Off - Upside Down #recenzija

Equal Vision
2016

Po rečima članova benda ovo je prvi album u kome su bili slobodni i imali potpunu kontrolu nad muzikom koju su snimili. ’Upside Down’ odiše optimizmom i zaista jeste prvi Set It Off album koji je od početka do kraja poseban. Oni su sada samo pop bend i ništa više od toga, njihova muzika je za one koji vole život!

Sainte (We Are The In Crowd) sa snimanja "Technicolor" #vesti

Nove scene sa snimanja prvog spota "Technicolor" novog projekta Sainte u kome su nekoliko članova We Are The In Crowd. Ono što za sada znamo je da će se spot pojaviti uskoro.


No Devotion počinju rad na novom albumu #vesti

Projekat No Devotion koji je spojio Lostprophets članove sa Thursday pevačem je svojim prvim albumom 'Permanence' ostavio neizbrisiv trag na današnjoj muzičkoj sceni. Jedinstven spoj post-hardcore-a sa zvukom osamdesetih je sve (nas) zatekao nespremne za originalnost i kvalitet koji smo slušali. Kako su svi zauzeti svojim drugim projektima bilo je neizvesno kada će i da li će nastaviti sa radom. Bez neke posebne pompe jednostavnom objavom na facebook-u najavili su da su započeli rad na novim pesmama. Više u linku ispod.