8. 10. 2016.

Set It Off - Upside Down #recenzija

Equal Vision
2016

Po rečima članova benda ovo je prvi album u kome su bili slobodni i imali potpunu kontrolu nad muzikom koju su snimili. ’Upside Down’ odiše optimizmom i zaista jeste prvi Set It Off album koji je od početka do kraja poseban. Oni su sada samo pop bend i ništa više od toga, njihova muzika je za one koji vole život!


Od starta je 'Upside Down' drugačiji, "Something New" vas pokreće neodoljivim ritmom, "Uncontainable" je toliko snažna i prijatna da će zasigurno postati himna generacija koje sada odrastaju uz Set It Off. U "Hypnotized" koketiraju sa hip-hop-om dok "Diamond Girl" ima soul osećaj. Moćna balada "Want" se savršeno uklapa u koncept albuma, "Admit It" je nešto drugačija ali ima iste emocije. Izdvaja se i vesela "Tug of War" a naslovna "Upside Down" je prosto savršena - jedna od onih koje vam vrate osmeh na lice kada je čujete.

Set It Off su pronašli svoj zvuk! Oni su moderan pop bend koji je tu da vam podari malo pozitivnih vibracija. 'Upside Down' je obavezan materijal za sve one koji na muziku gledaju kao neophodnost, kao hranu za dušu!

Нема коментара:

Постави коментар