28.02.2014.

Probajte nešto novo - Elenora #video #premijera

Prvi spot sa njihovog debi albuma, Elenora su američki melodic post-hardcore bend. Do sada su objavili dva EP-a a postoje od 2009. 'Luna Amante' je naziv njihovog prvog izdanja koje će se naći u prodaji od 8. aprila.


For The Fallen Dreams - Emerald Blue #video #premijera

Novi singl sa petog albuma za američki metalcore For The Fallen Dreams. 'Heavy Hearts' će objaviti Rise Records 8. aprila.


Kings Of Leon - Temple #video #premijera

Novi spot za Kings Of Leon, treći singl sa 'Mechanical Bull' albuma. Za snimanje spota korišćena je stara 8mm kamera. Njihov rodni Nashville je poslužio kao inspiracija.
Kako je sniman "Temple".povezane vesti:
Iron Maiden i Metallica za Rock Am Ring 2014 #vesti
Kings Of Leon kod Kimmel-a #video
Nova Kings Of Leon pesma uživo #audio

Sonata Arctica - Cloud Factory #video #premijera

"Cloud Factory" oficijelni lyric video i nova premijera sa 'Pariah's Child' albuma. Osmi album finskih metalaca objaviće Nuclear Blast 28. marta.
povezane vesti:
Sonata Arctica - The Wolves Die Young #video #premijera

Tonight Alive spot sa turneje #video

"The Ocean" prvi singl sa 'The Other Side' albuma je dobio novi spot. Šta sve Tonight Alive rade dok su na turneji bi mogla da bude tema ovog spota.
povezane vesti:
Vans Warped Tour Australia #video
Tonight Alive akustično #video
Tonight Alive - Vevo Lift #video

Breathe Carolina izveštaj iz studija #video

Breathe Carolina su nedavno objavili svoj novi spot "Sellouts" sa Danny Worsnop-om (Asking Alexandria). Pesma će se naći na novom 'Savages' albumu. Fearless Records je izdavač novog izdanja benda, datum je 15. april. Do tada možete pratiti kako je proteklo snimanje na njihovom youtube kanalu.
povezane vesti:
Breathe Carolina - "Sellouts" (Feat. Danny Worsnop) #video #premijera

Protest The Hero - Tilting Against Windmills #video #premijeraNovi spot za odličan kanadski prog metal Protest The Hero sa njihovog 'Volition' albuma. Snimci iskorišćeni za montažu ovog spota nastali su na turneji na kojoj promovišu svoje novo izdanje.

povezane vesti:
Sonisphere Festival dodati Deftones, Frank Turner, Itch, Blitz Kids... #vesti
Protest The Hero - Underbite #video #premijera
Protest The Hero zaštitnici pasa #video

Enter Shikari "Radiate" uživo na #DL2013 #video

Poklon od Enter Shikari, do sada neobjavljeni snimak sa prošlogodišnjeg Download Festivala, jedan od prvih izvođenja tada nove pesme "Radiate". Ostaje samo nada da ćemo jednog dana dobiti komplatan nastup benda jer pored ove objavljene su i "Zzzonked" i "Destibilise". Enter Shikari su nastupali drugog dana festivala kao glavne zvezde druge bine, na glavnoj bini zvezde su bili Iron Maiden.
povezane vesti:
Enter Shikari prvi snimci iz studija #video
Enter Shikari "Juggernauts" uživo #video #premijera
Enter Shikari na Warped Tour-u u Americi #video

Panic! At The Disco: Nicotine #video #premijera

Posle velikog uspeha sa "This Is Gospel" i dva manje uspešna "Girls/Girls/Boys" i "Miss Jackson" američki pop rock Panic! At The Disco objavljuju i četvrti singl "Nicotine". Povratnički album 'Too Weird To Live, Too Rare To Die!' pojavio se septembra prošle godine za Fueled By Ramen.povezane vesti:
Panic! At the Disco akustično #video
Panic! At The Disco uživo kod Kimmel-a #video
Novi spot Panic! At The Disco #video

Slipknot! u crnini #vesti

Ako ste danas posetili sajt ili neki od naloga na društvenim mrežema benda Slipknot! onda ste bili neprijatno iznenađeni crninom koja tamo vlada. Razlog za ovaj postupak je početak snimanja novog albuma. U narednim danima Corey Taylor i ostatak grupe počinju snimanje novog materijala. Ovo će biti prvo izdanje od smrti Paul Gray-a basiste i iznenadnog odlaska bubnjara Joey Jordison-a.
Taylor je u intervjuu za Kerrang rekao da je napisao tekstove za sve pesme i da će zvuk novih pesama biti kombinacija 'Iowa' i 'Volume 3...'.


povezane vesti:
Joey Jordison: "Nisam ja napustio Slipknot" #vesti
Kraj za Slipknot!? #vesti
Slipknot ostali bez bubnjara #vesti