19. 7. 2013.

Enter Shikari vinil reizdanje #vesti #video

Žanrovski neopredeljeni Enter Shikari će reizdati svoj prvi album 'Take To The Skies' na vinilu.

Iz zvaničnog saopštenja:
"Album se ne štampa već šest godina i nećemo da naši fanovi plaćaju na ebay-u po £150 za svoj primerak. Tako da smo odlučili da je pravo vreme da re-izdamo album na vinilu. Prvo će izaći limitirana (samo 500 primeraka) 2x12" kolor vinil verzija, datum je 5. avgust.

Ako naručite preko Banquet Records-a dobijate primerak potpisan od strane benda a ne sa štampanim autogramima što je postala praksa ovih dana (šta je sa tim ljudima ne mogu ni da daju autogram ako im neko ne plati na ruke!!!)."
Uz svaki vinil dobijate i CD izdanje.
Sa  'Take To The Skies' su se izdvojili hitovi koje i danas bend izvodi uživo: Mothership, Anything Can Happen in the Next Half Hour..., Sorry, You're Not a Winner.

Enter Shikari su bend koji se u svojim tekstovima ozbiljno kritički odnosi prema globalizmu, medicinskim korporacijama, političarima... A u zadnje vreme su krenuli i protiv svojih kolega koje gledaju da zarade na svojim fanovima, te im naplaćuju autograme i upoznavanje sa njima.

Pre ulaska u studio i snimanja svog četvrtog albuma bend je, ponovo, na turneji po Evropi. Rou Reynolds i ostala tri člana će na ovogodišnjem Reading/Leeds festivalu predstaviti i alter ego svog benda Shikari Sound System, electro/dance verzije pesama bez gitara.


Uz treći novi singl uskoro nas očekuje i 'Bootleg Series Vol.5 - Live At The Barrowland' CD+DVD. U proteklih par meseci dva nova singla su objavljena: prvi "The Paddington Frisk" veoma kratka pesma i laganija "Radiate".

Sa nedavno održanog Download Festivala:


povezane vesti:

Нема коментара:

Постави коментар