19. 7. 2013.

Jon Lord knjiga fotografija #vesti

Na godišnjicu od smrti Jon Lorda najavljena je knjiga fotografija 'All Those Years Ago'. Izdavač Rufus Stone Limited Editions će knjigu objaviti decembra ove godine.

'All Those Years Ago' će sadržati do sada neobjavljene fotografije, porodične kao i slike koje su darovali kolekciji Jon-ovi prijatelji i porodica, kao dodatak je neobjavljena muzika i DVD sa koncertnim snimcima.

Zvaničnici izdavača su izdali saopštenje u kome kažu da su oduvek hteli da objave knjigu fotografija Jon-a Lord-a. Na žalost planovi koje su imali sa muzičarem lično su zaustavljeni kada se on razboleo ali sada posle njegove smrti u saradnji sa Vicky Lord (suprugom) i njegovim prijateljima ova knjiga će konačno biti objavljena.
U knjizi će se naći dosta neobjavlejnih fotografija čak i iz vremena kada nije bio profesionalni muzičar, iz njegovih početaka sa Artwoods, preko vremena sa Deep Purple, PAL, Whitesnake... Takođe deo ove knjige će biti i fotografije koje je sam Jon Lord slikao.

Kao i neobjavljene fotografije i do sada neobjavljena muzika će biti dodatak, jedna od pesama nosi naziv 'All Those Years Ago' po kojoj je i knjiga dobila ime.

Da budete uvek obavešteni o novitetima vezanim za ovo izdanje prijavite se na www.jonlordphotobook.com ili na facebook stranicu https://www.facebook.com/JonLord.org a ako želite da doprinesete svojim fotografijama Jon Lord-a pišite na book@jonlord.org

Inače izdavač Rufus Stone Limited Editions je tokom 2012. objavio knjigu fotografija sa nezaboravnog koncerta Deep Purple sa California Jam festivala iz 1974. Jon Lord je sarađivao sa izdavačem na objaviljivanju knjige.
povezane vesti:

Jon Lord - Umetnik I Njegovo Delo #jonlord #rip
Koncert za Jon Lord-a #vesti
Deep Purple se zahvalili fanovima #vesti

Нема коментара:

Постави коментар