3. 5. 2013.

Black Sabbath "Loner" LIVE VIDEO

Na turneji po Australiji Black Sabbath izvode pesme sa novog albuma "13". Novi amaterski snimak sa koncerta u Melbourne-u je za pesmu "Loner".




povezane vesti:
Black Sabbath nova pesma uživo VIDEO
Black Sabbath na turneji VIDEO
Black Sabbath "God Is Dead" oficijalni AUDIO

Korn novi album sa Head-om


Bilo je i očekivano da će Korn proširiti saradnju sa svojim originalnim gitaristom i na snimanje albuma. Posle najavljene turneje na kojoj će Brian 'Head' Welch ponovo biti gitarista Korn, bend će snimati i svoj nov materijal sa njim. Korn posle njegovog odlaska 2005. nije uspeo da snimi album koji bi mogao da se poredi sa prethodnim materijalom. Welch je objavio dva solo albuma, posvetio se hrišćanstvu a 2013. je sa svojim novim bendom Love & Death izdao prvi album.
O povratku originalnog bubnjara David Silveria nije bilo reči.
Korn nikada nisu zamenili Welch-a novim članom, gitaristi koji su svirali na turneji nisu se pojavljivali na bini sa bendom.



povezane vesti:
Zašto originalni bubnjar Korn-a ne svira sa bendom
Korn turneja sa originalnim gitaristom VIDEO

Preminuo Jeff Hanneman gitarista Slayer

Slayer su objavili da je njihov dugogodišnji gitarista i originalni član Jeff Hanneman preminuo zbog problema sa jetrom. Zdravstveni problemi gitariste počeli su još 2011. kada je zadobio ujed otrovnog pauka. Preminuo je u 49. godini u Kaliforniji 2. maja u 11 ujutru.

Slayer je izdao saopštenje:
"Naš brat i član Jeff Hanneman je preminuo jutros u 11. časova. Bio je u lokalnoj bolnici kada mu je jetra otkazala. Iza njega ostala je njegova supruga Kathy, njegova sestra Kathy i njegova braća Michael i Larry, nedostajaće nam svima.
Naš brate, počivaj u miru!"

Hanneman već duže vreme nije svirao sa Slayer zbog zdravstvenih problema.