16. 4. 2014.

Brian Johnson: Nije kraj za AC/DC #vesti

AC/DC pevač Brian Johnson je u izjavi za Telegraph rekao da ovo nije kraj benda i da će ipak ući u studio maja, kao što je najavljeno: "Uzimamo gitare i instrumente i videćemo ako neko ima neku ideju, snimaćemo". Johnson ništa nije potvrdio, osim nadanja da će ove godine odraditi turneju i snimiti novu muziku. Spekuliše se da bi bend mogao da dovede novog gitaristu na mesto Malcolm Young-a.

U intervjuu za Sky Italia pevač je još pre 10 dana dao sličnu izjavu o budućnosti benda.



povezane vesti:
Kraj za AC/DC #vesti
AC/DC planovi za 2014. #vesti #stream
AC/DC pevač gostuje na Sting-ovom novom albumu

Breathe Carolina - Chasing Hearts (ft Tyler Carter) #video #premijera

Zvanični spot za novi singl za Breathe Carolina sa njihovog albuma 'Savages' koji je već u prodaji.




povezane vesti:
Breathe Carolina - Chasing Hearts (Feat. Tyler Carter) #video #premijera
Breathe Carolina izveštaj sa turneje #video
Breathe Carolina "Bang It Out" Feat. Karmin #video #premijera

Heartist - Pressure Point #video #premijera

Sa debi albuma 'Nothing You Didn't Deserve' novi singl za američki metal bend Heartist. Disk će objaviti Roadrunner tokom ove godine.


Preslušajte Plague Vendor debi album #stream

Nove nade Epitaph Records-a, kalifornijski punk-eri Plague Vendor i njihov debi 'Free To Eat'. Ako volite retro punk zvuk sa new wave prizvukom onda je ovo izdanje za vas.


Probajte nešto novo - Capsize #video #premijera

Hardcore bend iz Kalifornije, debi album bi trebao da se pojavi do kraja godine za Equal Vision. Do sada su objavili dva EP-a, postoje od 2009. Novi singl "I'll Take The Blame" je već u prodaji kao 7" (vinil) sa još jednom pesmom "Face First".


The Downtown Fiction - Kiss My Friends #video #premijera

Američki pop punk The Downtown Fiction 17. juna objavljuju svoj drugi album 'Losers & Kings'. Postoje od 2008. i do sada su objavili četiri EP izdanja i debi album 'Let's Be Animals' (2011). Novi disk objavljuje Fearless Records a novi singl je "Kiss My Friends". Prvi singl "Some Place On Earth" je objavljen decembra posle potpisivanja ugovora sa njihovom novom izdavačkom kućom.