15. 4. 2014.

Kraj za AC/DC #vesti

Vest koja je preplavila internet ovog jutra je da će AC/DC prestati sa radom. Sve je počelo preko twitter-a i izvesnog Mark Evans-a sina originalnog pevača Dave Evans-a koji je rekao da je Malcolm Young veoma bolestan i da će bend prestati sa radom. Dodao je da je došao do ovih vesti preko Ross Young-a Malcolm-ovog sina.
Druga vest je došla od australijskog novinara Darryl Mason-a koji je za svoj blog The Orstrahyun napisao da je Malcolm Young zaboravio da svira gitaru posle moždanog udara i da je bend završio svoju karijeru. U toku ove godine AC/DC su ušli u studio i počeli pripreme na novom albumu ali su ubrzo prestali sa radom zbog ove situacije.

U ranijim vestima o bendu bila je najava turneje kojom bi obeležili četrdeset godina karijere, tada je Brian Johnson izjavio da je jedan od njih veoma bolestan i da još uvek ne može da potvrdi planove za 2014.

Šta je od svega istina i da li će AC/DC nastaviti sa radom je pitanje na koje niko još uvek nije dao konkretan odgovor. Nadamo se da ćemo uskoro dobiti i informacije od samog benda.

povezane vesti:
Bruce Springsteen obradio INXS #video
AC/DC planovi za 2014. #vesti #stream
AC/DC pevač gostuje na Sting-ovom novom albumu

Нема коментара:

Постави коментар