22. 7. 2015.

New Found Glory sa Hayley Williams u "Vicious Love" #video #premijera

Prošlogodišnji album benda New Found Glory dobija novo i produženo izdanje. 'Resurrection: Ascension' sadrži 20 pesama, sedam više nego na regularnom izdanju. Prvi singl je "Vicious Love" sa Hayley Williams iz Paramore (udata za gitaristu Chad Gilbert-a).


Preslušajte novi Northlane album 'Node' #stream

Proteklih meseci mogli ste na mikerecenzije da pratite objavljivanje novih pesama australijskog motelcore benda Northlane. Sve što smo preslušali zvučalo je odlično. Sada možete da uživate u kompletnom 'Node' albumu. Ovo je njihov treći album i u prodaji je od 24. jula.


Pvris "Fire" - singl, broj... #video #premijera

'White Noise' je toliko dobar album da svaka od pesama može da bude singl. Za manje od mesec dana Pvris objavljuju još jedan spot. Na početku meseca pojavio se "Holy" sada je objavljen "Fire".


Blink 182 snimaju album sa Matt Skiba-om #vesti

Na zaprepašćenje jednih i oduševljenje drugih Blink 182 ipak snimaju album sa Matt Skiba-om. Poznatiji po radu sa punk rock legendama Alkaline Trio, Skiba je u poslednjem momentu "uskočio" na mesto frontmena kada je Tom DeLonge odustao od nastupa na Musink Festivala.
Ubrzo je usledilo prepucavanje preko medija i neizbežni razlaz, drugi u njihovoj karijeri. Pored nastupa na Musink-u nova postava je odradila još nekoliko manjih nastupa i sve je zvučalo bolje, opuštenije i življe nego sa DeLonge-om.
Priča o novom albumu je odmah krenula ali Blink 182 su velika kompanija sa bezbroj menadžerskih kuća koje imaju svoj udeo u njihovoj popularnosti. Novi album će više biti pokušaj nego trajna obaveza, ako prođe onda možemo da pričamo o novom Blink 182 periodu. Muzika će nesumnjivo biti izvanredna jer je Skiba jedan od najbojih autora u punk muzici danas. Ostaje pitanje kako ubediti fanove da ne očekuju stihove o masturbaciji ili loše pevanje...

Novi album će biti možda i najbolji u njihovoj karijeri ali komercijalni neuspeh a zarada je ono što se računa!