6. 10. 2014.

Black Veil Brides premijera spota "Heart Of Fire" #video #premijera

Ako nemate pojma ko su Black Veil Brides i ako pogledate spot za "Heart Of Fire", shvatićete zašto ovaj bend možete da mrzite ili volite, nema sredine!


Sada i zvanično nova Angels and Airwaves pesma "Paralyzed" #audio #premijera

Pre par dana internet je bio prebukiran ljudima koji su hteli da čuju novu Angels and Airwaves pesmu "Paralyzed". Posle ko zna koliko obrisanih linkova sada možete da je preslušate na zvaničnom AVA kanalu.


Još jedna No Devotion pesma "10,000 Summers" #video #premijera

Electro-rock-eri No Devotion nastavljaju sa odličnim materijalom, posle velikog hita "Stay" i spota za pesmu "Eyeshadow" otkrivaju još jednu fantastičnu numeru. "10,000 Summers" ima sličan ton kao i "Stay" ali se čini da je malo više emotivnija, nesumnjivo još jedan hit za No Devotion.


Gerard Way "Millions" #video #premijera

Gerard Way zaboravio da smo već petnaest godina u 21. veku...


Whitesnake novi DVD poslednji koncert sa Jon Lord-om #vesti

U izdanju Frontiers Records-a početkom novembra pojaviće se CD/DVD izdanje 'Live in '84...Back To The Bone'. Ove godine je trideset godina od objavljivanja 'Slide It In' albuma, prvog multiplatinastog tiraža za Whitesnake. Singlovi sa albuma su bili: "Love Ain’t No Stranger", "Guilty Of Love", "Slow & Easy"... Neke od tih pesama bend i danas izvodi na koncertima.

David Coverdale se podseća te turneje uz prvi trejler DVD-a.