10. 5. 2017.

I Prevail objavili "Come And Get It" spot

I Prevail su objavili spot za pesmu "Come And Get It" sastavljen od koncertnih snimaka. Singl je sa albuma 'Lifelines' objavljenog prošle godine a može da se presluša na mikerecenzije. Pogledaj spot u linku ispod.


Linkin Park premijera "Invisible"

Još jedna nova Linkin Park pesma sa njihovog kontroverznog (pop) albuma 'One More Light'. "Invisible" definitivno nije ono što smo navikli od njih sve do pojavljivanja singla "Heavy" kojim su i najavili novo izdanje. Album je u prodaji od 19. maja.


Being As An Ocean nova pesma "Black And Blue" uživo

Prošlog meseca na Impericon Festivalu u Nemačkoj Being As An Ocean su odsvirali neobjavljenu pesmu "Black And Blue" (pogledaj snimak dole). Oni su svoj novi album 'Waiting For Morning To Come' najavili još decembra a pojavljuje se tek 9. juna za Equal Vision. Za sada objavljena su dva singla "OK" i "Dissolve". Detalje pogledaj u linku ispod.


Kako su Royal Blood snimali "Lights Out" spot

Dok čekamo na drugi singl novog Royal Blood albuma 'How Did We Get So Dark?' pogledajmo kako su snimali spot za prvi "Lights Out". Bass & Drums duo objaviće novo izdanje 16. juna a već su krenuli na turneju po rodnoj Britaniji, slede američki datumi (tokom juna). Turneja po Evropi je pomerena za jul, sa nastupima na Festivalima.