14. 4. 2014.

Rise Against novi album #video

Da li treba još nešto reći? Rise Against novi album!
Jedan od najboljih punk bendova danas se vraća posle tri godine novim albumom, sedmim u karijeri!




povezane vesti:
Rise Against 2013 u slikama #video
Rise Against "Historia Calamitatum Moto X Gloria" #video
Rise Against - Lanterns #video

AFI uživo na Coachella 2014 #video

Prošlog vikenda u kalifornijskoj pustinji održan je Coachella Festival. Ove godine su nastupili OutKast, Muse i Arcade Fire kao glavne zvezde tokom tri dana festivala. Coachella se održava na istoj lokaciji sa istim izvođačima i sledećeg vikenda.
AFI su nastupili u petak 11. aprila. Pored pesama sa aktuelnog 'Burials' albuma odsvirali su i najveće hitove iz svoje karijere.
Nedavno je Jade Puget potvrdio preko svog twitter-a da on i Davey Havok stoje iza hardcore projekta XTRMST. Poslušajte demo snimak:





povezane vesti:
Coachella Festival 2014 #vesti
AFI uživo kod Kimmel-a #video
AFI - Burials #recenzija

Deftones neobjavljena pesma sa Chi Cheng-om #audio

Sa nedovršenog i neobjavljenog albuma 'Eros', poslednjim snimcima sa pokojnim basistom Chi Cheng-om, Deftones su postavili pesmu "Smile".
2008. Deftones su sa producentom Terry Date-om počeli rad na njihovom tadašnjem šestom albumu. Novembra iste godine je basista Chi Cheng doživeo saobraćajnu nesreću od koje je ostao u komi do kraja svog života 14. aprila 2013. godine. Sav materijal je ostavljen po strani i Deftones su 2010. objavili nov album 'Diamond Eyes' sa Sergio Vega-om na bas gitari.
Danas, tačno godinu dana posle smrti Chi Chenga Deftones su postavili u audio formatu jednu od pesama sa 'Eros' albuma, inače youtube profil na kome se nalazi pesma nosi ime pevača Chino Moreno-a. U jednom od intervjua Moreno je rekao da bi taj album trebao da bude objavljen samo da on ne zna kada će se to desiti.




povezane vesti:
Chino Moreno: Deftones, Palms, ††† #video
Sonisphere Festival dodati Deftones, Frank Turner, Itch, Blitz Kids... #vesti
Deftones poslednji album sa Chi-em će biti objavljen VIDEO