7. 1. 2014.

Punk Goes 90's Vol.2 - Get Scared "My Own Worst Enemy" #video #premijera

Prvi singl sa nove Punk Goes kompilacije za Fearless Records. Get Scared su odsvirali jedini hit benda Lit. Ko će se sve naći na kompilaciji i koga će "obraditi" još uvek nije poznato ali pratite mikerecenzije zbog novih vesti o ovom izdanju.

Kako su Get Scared obradili Lit ocenite sami:


Original

povezane vesti:
Fearless Records predstavljaju 2014. #vesti #video 
Get Scared “Badly Broken” #video #premijera 
Probajte nešto novo - Get Scared #video 

Bad Religion kod Conan-a drugi deo #video

Kada su Bad Religion sredinom decembra gostovali u emisiji komičara Conan-a O'Brien-a odsvirali su dve pesme, prva "O Come, O Come Emmanuel" je emitovana u emisiji dok druga "True North" je danas premijerno postavljena kao web ekskluziva.
"O Come, O Come Emmanuel" se nalazi na novom albumu božićnih pesama, "True North" je naslovna pesma njihovog šesnaestog albuma koji je izašao početkom 2013.



povezane vesti:
Bad Religion uživo kod Conan-a #video  
Bad Religion “Hark! The Herald Angels Sing” #video #premijera 
Preslušajte Bad Religion božićni album #stream 

Preslušajte novi Neck Deep album #stream

Hopelles Records je omogućio, svima nama, da preslušamo novi album pop punk benda Neck Deep iz Britanije. Ovo je njihov prvi studijski album, do sada su objavili nekoliko singlova i EP izdanja. Postavu benda čine dve gitare(Lloyd Roberts i Matt West), bas(Fil Thorpe-Evans), bubanj(Dani Washington) i vokal(Ben Barlow).

Album nosi naziv 'Wishful Thinking' i naći će se u prodaji od 13. januara.


You Me At Six "Lived A Lie" uživo #video

Specijalno za portal SBTV You Me At Six su odsvirali akustičnu verziju singla "Lived A Lie". Novo izdanje 'Cavalier Youth' izlazi 27. januara. Krajem godine objavili su i drugi singl "Fresh Start Fever".


povezane vesti:
You Me At Six - Fresh Start Fever #video #premijera 
You Me At Six povratak kući #video 
You Me At Six - Lived A Lie #video #premijera 

Young the Giant - Mind Over Matter #video #premijera

Posle veoma uspešnog prvog albuma iz 2010. američki indie rock Young The Giant uskoro objavljuju svoje drugo izdanje. 'Mind Over Matter' će se pojaviti 21. januara za Fueled By Ramen.
Prvi singl je "It's About Time" onda je usledio "Crystallized" a novi, treći, je za naslovnu pesmu.



povezane vesti:
Young The Giant novi singl #video 

Mallory Knox turneja #video

Bend koji je bukvalno eksplodirao u 2013. engleski Mallory Knox su od malo poznatog punk rock postali jedno od najpopularnijih imena alternativne rock muzike. Snimci sa 'Signals' turneje izmontirani sa scenama iza bine i sa koncerata plus intervjui sa svim članovima benda u video linku dole:



povezane vesti:
Mallory Knox akustično #video 
Mallory Knox - "Hello" VIDEO 
Mallory Knox na Slam Dunk Festivalu VIDEO 

Bruce Springsteen - High Hopes #recenzija

Columbia
2014


High Hopes’ je prvo izdanje za Bruce Springsteen-a koje je sastavljeno od obrada i pesama koje su već objavljivane na singlovima. Sve numere su ponovo snimljene a neke su napisane još pre više od deset godina. Kao posveta su i pesme na kojima ćemo po poslednji put čuti Clarence Clemons-a i Danny Federici-a preminule članove The E Street Bend-a.

Tri pesme se izdvajaju od ostatka albuma, naslovna „High Hopes“ koja otvara disk i dve epske „American Skin (41 Shots)“ i „The Ghost Of Tom Joad“. Živahan tempo u „High Hopes“ i optimističan glas Springsteen-a su dovoljno dobar razlog za prvi singl sa ovog albuma. Tom Morello glavni gost i inspiracija ovog albuma dominira od starta kao glavna gitara u naslovnoj numeri.
Definitivno veliki hit u najavi, „American Skin (41 Shots)“, originalno napisana još 2000. kao posveta imigrantu Amadou Diallo kog je 1999. ubila policija New York-a. Preko 7 minuta duga, mračna čak i tužna „41 Shots“ počinje lagano i nadograđuje se sve dok ne kulminira u pravoj rock solaži.
The Ghost Of Tom Joad“ je u country rock maniru gde se pevač stavlja u ulogu naratora koji je tu da ispriča priču. Tekst pesme je inspirisan Steinbeck-ovim romanom ’The Grapes of Wrath’. Originalno nastala 1995. postoji i Rage Against The Machine verzija tako da ne čudi da je Springsteen glavne vokale prepustio Morello-u.
High Hopes“ je dosta miran album popunjem biserima kao „Hunter of Invisible Game“ (lagana folk pesma), „Down In The Hole“ balada inspirisana irskom muzikom koja može da se čuje i u energičnoj „This Is Your Sword“. „Just Like Fire Would“ je klasična Springsteen rock pesma sa kraja osamdesetih za one nostalgične.
Harry’s Place“ je poslednja na kojoj je snimljen saksofon Clarence Clemonsa i klavijature Danny Federici-a.
Nežna ali snažna balada „Dream Baby Dream“ zatvara album.


Bruce Springsteen je jedan od umetnika koji ne mogu da razočaraju, šta god da radi ili snima to uvek ima poruku i pronađe svoj put do slušalaca. Jednostavnije je reći ima nas koji bi slušali Springsteen-a bilo šta da snimi, rock, pop, folk, kako peva pod tušem...