9. 9. 2014.

Zebrahead "Automatic" poslednji singl sa 'Call Your Friends' #video #premijera

Pre nešto više od godinu dana ljudi su ponovo počeli da obraćaju pažnju na Zebrahead. Nikada previše popularan američki pop-punk bend objavio je tada svoj deseti studijski album 'Call Your Friends'. Hitovi su se nizali jedan za drugim od naslovne pesme pa sve do novog "Automatic". Ovo će ujedno biti i poslednji promo video klip koji će se pojaviti sa ovog diska jer Zebrahead preko pledgemusic kampanje pripremaju koncertno CD/DVD izdanje 'Way More Beer - Live in Germany'.
Spot za "Automatic" je sniman mesecima na svetskoj turneji benda u raznim gradovima gde su nastupali.


"Kerosene" novi Brother & Bones spot #video #premijera

Nemoj da vas zavara southern-rock zvuk u pesmama Brother & Bones bend je iz Londona ali zvuče tako američki. Jedan od nepravedno zapostavljenih bendova na svetskoj rock sceni. Postoje već tri godine i njihov uspeh ide uzlaznom putanjom, možda ne dovoljno brzo...
"Kerosene" je prvi singl sa izdanja koje će biti debi album za Brother & Bones. Produkciju pesama je radio čuveni Billy Bush (Muse, Garbage, Against Me).


New Found Glory #premijera spota "Ready and Willing" #video

"Ready and Willing" je drugi spot sa novog albuma New Found Glory. 'Resurrection' će se pojaviti 7. oktobra za Hopeless Records.
Spot za prvi singl "Selfless" možete pogledati u linkovima ispod.


Preslušajte Sleepwave debi album #stream

'Broken Compas' je prvi album projekta Sleepwave u kome učestvuju bivši Underoath frontmen Spencer Chamberlain i njegov saradnik Stephen Bowman. Album je u prodaji od 16. septembra za Epitaph Records. Do sada su snimili dva spota sa izdanja "Through The Looking Glass" i "The Wolf".