17. 6. 2016.

The Amity Affliction snimci sa turneje #video

The Amity Affliction su na turneji na kojoj promovišu novi album 'This Could Be Heartbreak'. Izdanje će se pojaviti 12. avgusta, prvi singl "I Bring The Weather With Me" preslušajte na mikerecenzije.


Chelsea Grin novi spot "Broken Bonds" #video #premijera

Chelsea Grin su objavili još jedan singl kojim najavljuju novi album 'Self Inflicted'. Disk će se pojaviti 1. jula. Pogledajte spot za "Broken Bonds" u linku ispod.


Twin Atlantic najavili novi album #vesti

Škotski rock-eri Twin Atlantic objaviće novi album početkom septembra. Izdanje je nazvano 'GLA' i sadrži dvanaest novih pesama. Produkciju je radio Jacknife Lee (Jake Bugg, Silversun Pickups), sa njim su sarađivali i na prethodnom 'Great Divide' (pročitajte recenziju). Datum objavljivanja je 9. septembar, izdavač je kao i za prethodna tri Red Bull Records.


Bastille "Good Grief" singl, uskoro #video #premijera

Bastille novi singl "Good Grief" možete preslušati na streaming platformama, spot će se  uskoro pojaviti. Kako pesma zvuči uživo, pogledajte u linku ispod.


Preslušajte novi Gojira album 'Magma' #stream

Gojira su danas objavili svoje šesto studijsko izdanje 'Magma', najavljeno singlovima "Stranded" i "Silvera". U linku ispod preslušajte kompletan album.


Nova twenty one pilots pesma!? #vesti

Na Spotify platformi se pojavila nova twenty one pilots numera "Heathens". Radi se o pesmi sa soundtrack-a za novi film Suicide Squad u kom glume Jared Leto, Will Smith i Margot Robbie.
'Suicide Squad: The Album' sadrži izvođače kao: Panic! At The Disco, Creedence Clearwater Revival, Skylar Grey, Skrillex & Rick Ross...