3. 3. 2015.

Falling In Reverse - Just Like You #recenzija

Epitaph
2015

Just Like You’ je nešto poput najmlađeg deteta u porodici, lep i sladak ali ne i previše pametan. Treći album u Falling In Reverse karijeri, objavljen bez pompe i posebne najave i zvuči kao kombinacija dva prethodna. Metalcore sa ’The Drug in Me Is You’ i pop ekstravaganca sa Fashionably Late upareni u jedno i dobijamo ’Just Like You’ - sirov i zanimljiv album.

Detalji novog Faith No More albuma 'Sol Invictus' #vesti

Dosta toga je već poznato o prvom Faith No More albumu 'Sol Invictus': Billy Gould (basista) je producent, izdavač je Reclamation Records - nezavisna kuća u vlasništvu benda, prvi je na kome nema promena članova još od 1992. i 'Angel Dust'. Ovo je i peti put da sarađuju sa producentom Matt Wallace-om koji je ovde bio zadužen za mix zvuka.
U linku ispod možete pogledati intervju sa članovima.


Set It Off ljubavni saveti u "Ancient History" spotu #video #premijera

Buduće velike pop/rock zvezde Set It Off su spojili naučnu fantastiku i ljubavne probleme u novom spotu "Ancient History". Pesma se nalazi na albumu 'Duality', objavljen oktobra prošle godine, koji možete preslušati na mikerecenzije.


Novi Therapy? singl "Still Hurts" #video #premijera

Prvi singl sa novog Therapy? albuma 'Disquiet' je za žestoku "Still Hurts". Ovaj album je na neki način naslednik čuvenog 'Troublegum' iz 1994. "Still Hurts" je prva numera novog albuma i veoma podseća na "Knives" koja otvara 'Troublegum'.

Pored novog spota možete (u linku ispod) preslušati još jednu novu “Vulgar Display of Powder”.


Detalji novog Mumford And Sons albuma 'Wilder Mind' #vesti

Marcus Mumford je rekao "Nismo hteli da se ponavljamo, to nije za nas". Novi Mumford & Sons album je električan a oni koji su ga preslušali upoređuju ga sa U2, Foo Fighters, The Killers...
Sve na šta ste navikli od njih ne očekujte na albumu 'Wilder Mind'.