4. 7. 2013.

We Came As Romans treći singl #video

Sve popularniji We Came As Romans metalcore bend iz Amerike objavili su lyric video za pesmu "Fade Away". 'Tracing Back Roots' album se pojavljuje 23. jula i do sada objavljeni singlovi obećavaju da se radi o izuzetnom izdanju. Sa svog trećeg albuma do sada su "skinuti" singlovi za pesme "Hope" i naslovnu "Tracing Back Roots" veliki radijski hit.
Equal Vision Records je izdavač.



povezane vesti:
Probajte nešto novo - We Came As Romans VIDEO

Članovi The Doors će svirati zajedno #vesti

Gitarista The Doors Robbie Krieger je izjavio da će on i bubnjar John Densmore sigurno svirati zajedno kao posveta preminulom klavijaturisti. Ray Manzarek je preminuo maja u 74. godini.
"Biće sigurno jedan, veliki koncert to je možda početak nečega ili definitivan kraj videćemo" izjavio je gitarista za Rolling Stone.
Članovi The Doors su se razišli 2002. kada su Manzarek i Krieger počeli turneju kao The Doors Of The 21st Century onda je usledila tužda od bubnjara zbog korišćenja imena. Ostatak benda je tužio Densmora na 20 miliona dolara zbog odbijanja potpisivanja ugovora za korišćenje pesme The Doors u komercijalne svrhe.
"To se tako radi, kada vas neko tuži vi tužite njega za duplo više da ga naterate da odustane od tužbe." izjavio je Krieger i dodao: "To je bila izuzetno glupa ideja imali smo loše advokate".

Juče 3. jula se navršilo 42 godine od smrti pevača Jim Morrison-a.
povezane vesti:
Koncert za Ray Manzarek-a #vesti
Reakcije na smrt Ray Manzarek-a VIDEO
Ray Manzarek klavijaturista The Doors preminuo u 74. godini VIDEO

AFI novi promo #video

AFI su nedavno potpisali za Republic Records i nastavljaju seriju čudnih promoa za svoj novi materijal.



povezane vesti:
Novi AFI promo VIDEO
AFI septembar 2013. VIDEO