22. 4. 2015.

Tom DeLonge - To the Stars... Demos, Odds and Ends #recenzija

To The Stars
2015

TomDeLonge je pre svega biznismen. Pored odeće, obuće, knjiga za decu, filmova, sada ima i izdavačku kuću i ovo je njegovo prvo izdanje. Muzičare nije morao da plati, kao ni produkciju jer je sve rađeno u ProTools programu.
Šta reći o albumu koji je sklepan na brzinu kao odgovor na njegovo izbacivanje iz Blink 182. Totalno trajanje ’To The Stars’ je jedva 26 minuta, kao prosečan EP. Tom Delonge je skupio osam pesama iz svoje karijere koje nisu bile dovoljno dobre za neke prošle albume. Nema ovde ni traga o novim Blink 182 pesmam koje je navodno pisao.

Papa Roach & Maria Brink "Gravity" #video #premijera

"Gravity" je jedina pesma koja se odskače od svih ostalih na novom Papa Roach albumu 'F.E.A.R.'. Rap balada nije baš nešto što bi prosečan fan ovog benda očekivao. Ako već dovedete Maria-u Brink (In This Moment) onda je logičnije da upotrebite njen vokal do maksimuma, ovako...


From First To Last predstavili "I Solemnly Swear That I Am Up To No Good" #video #premijera

Još jedna pesma sa 'Dead Trees' novog albuma američkog post-hardcore From First To Last. "I Solemnly Swear That I Am Up To No Good" je drugi singl, prvi "Black And White" pronađite u linku ispod.


Hundredth novi spot "Unravel" #video #premijera

Drugi spot za Hundredth sa novog albumom 'Free'. "Unravel" je nešto brža i teža nego prethodna "Weathered Town" sa kojom su najavili novo izdanje.


Babymetal novi trejler Live In London koncerta #video

Oficijelni trejler novog DVD izdanja 'Live In London' za japanski pop/metal trio Babymetal. Njihova oba koncerta u glavnom gradu Velike Britanije će se naći na albumu, The Forum (7. jul 2014.) i Brixton Academy (8. novembar 2014.). Jedan koncert će biti podeljen na dva CD izdanja, četiri ukupno za one koji su privrženiji audio formatima. A biće dostupno i na Blu-Ray i DVD-u.

Teenage Time Killers & Randy Blythe, Dave Grohl, Corey Taylor... #video #premijera

Ako i vi imate nepoznat bend samo pozovite dvadeset poznatih imena da snimaju sa vama i bićete instant poznati, nema veze što vam je muzika sranje!
Teenage Time Killers su objavili prvi singl svog dugo najavljivanog projekta i zvuči očajno loše!