20. 1. 2015.

Papa Roach - F.E.A.R. #recenzija

Eleven Seven Music
2015

Sa Papa Roach barem znate na čemu ste. To je bend koji već godinama ima konstanti uspeh, bez padova, bez eksperimenata. 'F.E.A.R.' je njihov deveti studijski album, rock, metal u modernoj produkciji sasvim dovoljno da zadovolji ukus svakog njihovog fana.


Snažno otvaraju sa "Face Everything and Rise", jedan od najavnih singlova, primetno je više elektronskih elemenata u pozadini koji daju neku novu dimenziju na zvuk koji Papa Roach neguju već godinama. Disk ima više snažnih momenata: mračna "Broken as Me" sa jakim, naglašenim ritmom, snažna "Devil" deluje kao da je mogla da se nađe na 'Getting Away with Murder'.
Prvi singl je, sasvim opravdano, "Warriors" koja možda deluje kao kopija Crossfaith ali ipak je izuzetno moćna pesma da bi išta loše rekao o njoj.
Pravi WTF momenat na albumu je "Gravity" rap balada u kojoj gostuje Maria Brink iz In This Moment.
Ostatak 'F.E.A.R.'-a uglavnom čine veoma dobre numere bez nekih većih padova. Sporija "Skeletons", odlična "Falling Apart" u kojoj je Jacoby Shaddix u prvom planu. Kao uvek ima i nekoliko balada: "Love Me Till It Hurts" je više u rock maniru, "Never Have to Say Goodbye" prava Papa Roach balada (potencijalni singl?) i power balada "War Over Me".

Sve u svemu jedno sasvim pristojno, odlično Papa Roach izdanje. Bend koji jednostavno traje, već godinama ne jure slavu i popularnost i svesni su svojih mogućnosti. Imaju verne fanove i kao da prave muziku na njihovo zadovoljstvo!

Нема коментара:

Постави коментар