2. 4. 2013.

Bring Me The Horizon uživo u Leeds-u VIDEO

Večeras su BMTH održali koncert u Leeds-u koji su prenosili uživo putem interneta. Sve u cilju promocije novog izdanja Sempiternal. U preko sat vremena Olly Sykes i njegov bend su prošli kroz najveće hitove sa starih albuma i nekoliko pesama sa najnovije ploče. Spisak pesama je sledeći: 01. Shadow Moses - 11:35 02. Chelsea Smile - 17:00 03. Alligator's Blood - 22:55m 04. Fuck - 28:00 05. Empire - 33:20 06. And the Snakes Start to Sing - 37:40 07. Diamonds Aren't Forever - 43:20 08. It Never Ends - 48:00 09. Sleepwalking - 53:30 10. Blessed with a Curse - 58?10 11. Anti-vist - 1:04:05.
Sponzor celog projekta je modna kuća Hot Topic, a ako ste propustili uživo prenos Epitaph Records je koncert postavio na svom youtube-u.


Bring Me The Horizon uživo u Londonu STREAM


Na facebook stranici Hot Topic možete pratiti uživo nastup benda Bring Me The Horizon u Londonu. Dovoljno je da kliknete Like i otvorite link postavljen na stranici.
https://www.facebook.com/hottopic/app_518147341582265

Koncert počinje u 21:30 po srednje-evropskom vremenu.
Novi album Sempiternal je izašao u prodaju.

povezane vesti:
Bring Me The Horizon uživo kod Zane Lowe-a VIDEO
Bring Me The Horizon nov spot "Sleepwalking" VIDEO
recenzija: Bring Me the Horizon - Sempiternal

Mudhoney nov singl "I Like it Small" VIDEO

Underground legende Seattle-a Mudhoney objavili spot za prvi singl sa svog devetog albuma 'Vanishing Point'. Odličan spot iz tzv, jednog kadra je režirao Carlos López. Novi album je zvanično u prodaji od danas (2. aprila) za Sub Pop, kuću koja je nedavno proslavila 25 godina rada.




povezane vesti:
Mudhoney prvi singl sa novog albuma AUDIO
Mudhoney dokumentarac na DVD-u VIDEO

The Dillinger Escape Plan novi album AUDIO

Mathcore (experimantalni) metal bend The Dillinger Escape Plan iz New Jerseya uskoro objavljuju novi album 'One of Us is the Killer'. Najavu za nov materijal možete poslušati u audio snimku od 6 i po minuta postavljen na njihovom youtube-u. "Prancer" je prvi singl sa novog albuma.




povezane vesti:
The Dillinger Escape Plan objavili nov singl “Prancer” AUDIO

Paramore A strana novog albuma AUDIO

A strana albuma je bila oznaka kada su vinili bili aktuelni, i ako već godinama prodaja vinil izdanja raste CD ili digitalni format su aktuelniji. Paramore su se odlučili da postave tzv. A stranu svog novog albuma na preslušavanje. Pesme: "Fast In My Car", "Now", "Grow Up" i "Daydreaming". 9. aprila se album pojavljuje u prodaju i nosi ime benda.
Do sada su objavili dva singla za "Now" i "Still Into You".




povezane vesti:
Paramore novi singl uživo VIDEO
Novi singl Paramore "Still Into You"
Paramore - "Now" VIDEO