26. 5. 2016.

Emarosa spot za "Helpless" #video #premijera

Nedavno objavljena u audio formatu, nova Emarosa numera "Helpless" dobija je i zvanični spot. 8. jula će se pojaviti '131', četvrti album benda.


Blessthefall "Oathbreaker" koncertni spot #video #premijera

Blessthefall su objavili još jedan singl sa albuma 'To Those Left Behind'. "Oathbreaker" je snimljen na turneji i realan je prikaz koncerata ovog benda.


Architects objavili "Downfall" spot #video #premijera

Još jedan singl sa fantastičnog 'All Our Gods Have Abandoned Us', sedmog Architects albuma. Disk je zvanično u prodaji od 27. maja, recenziju možete pročitati ovde. Spot za "Downfall" pogledajte u linku ispod.


Beartooth - Aggressive #recenzija

Red Bull Records
2016

Posle neverovatnog uspeha postignutim debi albumom 'Disgusting', post-hardcore-metalcore idoli Beartooth tačno dve godine kasnije objavljuju 'Aggressive'. Ovo je jedan od retkih bendova sa američke scene koji se razlikuju i nude nešto drugačiji zvuk. Očekivanja od novog materijala su prevelika.

The Winery Dogs objavili "Captain Love" spot #video #premijera

Trio The Winery Dogs objavili su još jedan singl sa svog drugog albuma 'Hot Streak'. Bend završava turneju po Južnoj Americi posle koje će odsvirati nekoliko evropskih datuma. Pogledajte spot za "Captain Love" u linku ispod.