24. 2. 2014.

Novi Rodrigo Y Gabiela singl #audio

Prva objavljena pesma sa '9 Dead Alive' albuma je "The Soundmaker", singl će biti dostupan svima koji naruče neki od paketa novog izdanja. Rodrigo Y Gabriela će 25. aprila objaviti svoj peti album u više verzija, deluks izdanje sadrži DVD sa bonusima: dokumnetarac o snimanju albuma, šest novih pesama snimljenih u studiju Lumbini, pet novih pesama snimljenih uživo u Red Rocks Amphitheatre i još dosta zanimljivog materijala u trajanju od preko dva sata.



povezane vesti:
Film o Rodrigo Y Gabriela #video
Rodrigo Y Gabriela novi album #vesti

Kako Miss May I snimaju album #video

Njihov novi album 'Rise Of The Lion' će se uskoro naći u prodaji a do tada možete pogledati kako su Miss May I provodili vreme u studiju snimajući svoj novi materijal. Američki metalcore bend će svoje četvrto izdanje objaviti za Rise Records. Na novom sajtu www.mmiriseofthelion.com možete pratiti sva dešavanja vezana za novi album.





povezane vesti:
Download Festival 2014 nova imena #vesti #DL2014
Rise Records kompilacija 200 najboljih pesama #video #stream

Kako su Taking Back Sunday snimali spot #video

"Flicker Fade" je aktuelni singl za Taking Back Sunday sa njihovog albuma 'Happiness Is' koji će se pojaviti 17. marta. Kako su snimali spot za pesmu možete pogledati dole:




povezane vesti:
Taking Back Sunday - Flicker, Fade #video #premijera
Taking Back Sunday "Flicker, Fade" nova pesma #video #premijera
Adam Lazzara solo “Because It Works” #video #premijera

Još 16 bendova za Sonisphere 2014 #vesti

Wilko Johnson, The Defiled, Electric Wizard, Dog Eat Dog , Anti-Flag, Black Spiders, Brutality Will Prevail ,Emp!re, Krokodil, Raging Speedhorn, Reckless Love, Stampin Ground, Tesseract, The Hell, The Hype Theory i The Safety Fire. Neka možda manje zvučna imena ali i neki bendovi koji se vraćaju iz zaborava.
Wilko Johnson legendarni gitarista čuvenih Dr. Feelgood na svojoj oproštajnoj turneji nastupiće na Sonisphere 2014, njegov novi album sa pevačem The Who Roger Daltrey-em pojaviće se marta i nosi naziv 'Going Back Home'.
Dog Eat Dog će na ovogodišnem festivalu u Knebworth parku odsvirati u celini svoj prvi i najpoznatiji album 'All Boro Kings'. Najpoznatiji devedesetih, izvršili veliki uticaj na bendove kao Limp Bizkit, svirali su punk rock sa rap-om i (malo) metala.
Anti-Flag jedan od najpoznatijih underground punk bendova iz Amerike takođe nastupa na Sonisphere-u.
Od mlađih bendova treba izdvojiti Tesseract i The Hype Theory.

povezane vesti:
Sonisphere Festival dodati Deftones, Frank Turner, Itch, Blitz Kids... #vesti
Sonisphere Festival najava broj 4. #vesti
Sonisphere Festival najava #vesti