18. 6. 2017.

We The Kings protiv homofobije sa "Ally"

We The Kings su objavili singl koji su posvetili ovogodišnjem Gay Pride mesecu. U poruci, koju možeš da pročitaš ispod, pevač Travis Clark kaže da niko ne treba da bude tretiran bez poštovanja ili ljubavi samo zato jer je drugačiji. Nova verzija "Ally" sadrži samo njegov vokal bez instrumenata.

Hundredth 'Rare' recenzija albuma

Hopeless
2017

U životu svakog muzičara dođe trenutak kada mora da odluči da li će nastaviti da snima ono što publika očekuje od njega ili ono što voli. Tako su Hundreth posle tri agresivna okrenuli list i snimili album koji pre svega prija njima a na publici je da ga prihvati. 'Rare' je zanimljiva kombinacija indie i shoegaze atmosfere sa melodijama koje opuštaju.

Papa Roach "Born For Greatness" uživo sa Marching bendom

Papa Roach novi spot snimljen uživo na Rock On The Range Festivalu sa klincima iz Olentangy Orange High School Marching Band. "Born For Greatness" se nalazi na novom albumu 'Crooked Teeth' (recenzija) koji se pojavio pre mesec dana i podsetio (one koji su zaboravili) koliko su Papa Roach dobar bend!

Probajte nešto novo: Holding Absence

Holding Absence su bend već nekih deset meseci a već su postigli više nego drugi godinama. Njihov spoj agresije metalcore-a i emocija post-hardcore-a je privuklo pažnju Sharptone Records-a da im ponude ugovor za debi album. Pored muzike članovi benda se bave aktivizmom i promovišu zdrave izbore a svi su vegani ili vegetarijanci. Ovi momci iz Kardifa su do sada objavili tri singla "Permanent", "Dream Of Me" i novi "Penance". Više u linkovima ispod.