1. 10. 2014.

Rebirth Of Enora - Downgrading #recenzija

Myo Agency
2014

Italijanski metalcore Rebirth Of Enora obajvili su svoje drugo izdanje, EP ’Downgrading’. Bend čine četiri člana koji su muzički obrazovani na klasici, preko metal-a do modernih elektronskih pravaca. Rebirth Of Enora ne sviraju metalcore na kakav ste navikli, u njihovoj muzici ima dosta uticaja symphonic i electronic muzike.

Bend postoji od 2012. Kada se pojavio i prvi EP ’A New Dawn’. Dve godine kasnije objavljuju ’Downgrading’ sa sedam novih pesama i sa konkretnim napretkom u zvuku kao i komponavanju.

Twin Atlantic spot za "Hold On" #video #premijera

Ne ovo nije trejler za novu romantičnu komediju...
Kada pogledate novi Twin Atlantic spot "Hold On" shvatićete o čemu pričam...


Canterbury prestaju sa radom #vesti

Tužne vesti od britanskih rock-era Canterbury!
Bend je odlučio da prestane sa radom. Posle već zakazane turneje, Canterbury će okončati svoju karijeru sa tri specijalna koncerta u tri Engleska grada.

Četvorka iz Hampshire-a počinje sa radom 2005. ali svoj prvi album 'Thank You' objavljuju tek 2009. Tri godine kasnije pojavio se 'Heavy In The Day' a početkom ove godine izlazi fantastični 'Dark Days'. Treći album donosi i najviše uspeha bendu, singlovi "Think It Over", "Expensive Imitation" i "Satellite" su bili redovan repertoar radio stanica u Britaniji. Čini se da sve to ipak nije bilo dovoljno za opstanak benda...

Canterbury su se zahvalili fanovima u saopštenju:

State Champs treća pesma sa 'The Acoustic Things' #video #premijera

"If I'm Lucky" je treća koju su State Champs objavili u audio formatu na youtube-u. EP 'The Acoustic Things' sadrži ukupno sedam pesama, 7. oktobra će biti zvanično u prodaji preko Pure Noise Records.


Yellowcard "One Bedroom" zvanični #video #premijera

Yellowcard su za spot "One Bedroom" otišli korak dalje. Radnja spota je inspirisana stvarnim događajima u Africi i militantnom pokretu Lord's Resistance Army. Bend se angažovao u projektu invisiblechildren.com koji pomaže onima koji pobegnu iz LRA armije.

Pogledajte "One Bedroom":