25. 8. 2016.

Every Time I Die - "C++ (Love Will Get You Killed)" #video #premijera

Every Time I Die "C++ (Love Will Get You Killed)" je još jedna od pesama koje će se naći na novom albumu 'Low Teens'. Disk će objaviti Epitaph 23. septembra.


Moby & The Void Pacific Choir "Don't Leave Me" #video #premijera

Onima koji ga prate je poznato da je Moby veliki borac za prava žvotinja. Spot za novu pesmu "Don't Leave Me" je možda uznerujuć za neke ali surova realnost za druge.


Columbus objavili "Nervous Wreck" spot #video #premijera

Columbus su postavili novi spot "Nervous Wreck". Njihov debi album 'Spring Forever' je već sutra u prodaji.


Crown The Empire "Zero" Warped Tour spot #video

Crown The Empire su objavili još jedan spot za "Zero" sa snimcima nastalim na ovogodišnjem Warped Tour-u. Pesma se nalazi na albumu 'Retrograde' koji možete preslušati na mikerecenzije i pročitaj recenziju.


Young Guns odličan spot "Mad World" i nova pesma "Echoes" #video #premijera

Young Guns su objavili savršen spot za drugi singl "Mad World". Novi album 'Echoes' je u prodaji od 16. septembra. Takođe u linku ispod preslušaj i naslovnu numeru novog izdanja.


Of Mice & Men objavili spot za "Real" #video #premijera

Of Mice & Men su definitivno drugačiji bend od onoga na ono što smo do sada dobijali od njih. Nisu se samo promenili u muzici koju sviraju, već i u porukama koje šalju. Krajnje pozitivni spot za novu pesmu "Real", u kome su i fanovi učestvovali, nateraće vas da razmislite šta vam je u životu najvažnije.
Pevač benda, Austin Carlile je na koncertu u Denver-u ovog meseca imao kolaps pluća (Pneumotoraks) ali je ipak završio nastup do kraja! On je za Rolling Stone rekao da nije mogao da diše ali da nije hteo da prekida koncert.


Sum 41 objavili "War" #video #premijera

"War" je zvanično prvi singl novog Sum 41 albuma '13 Voices'. Pre nje pojavio se "Fake My Own Death" sa kojim su najavili povratničko izdanje. Disk je u prodaji od 7. oktobra.
Pogledaj spot za "War" u linku ispod.