7. 10. 2016.

The Summer Set "Missin' You" uživo #video

The Summer Set su objavili uživo verziju pesme "Missin' You" snimljenu u The Village studiju. Prošle nedelje objavili su "Figure Me Out" sa iste sesije. Pogledaj video u linku ispod.


Green Day novi lyric #video Youngblood #premijera

Green Day su objavili novi spot za numeru "Youngblood". Krajem septembra pojavio se 'Revolution Radio', album koji nikoga nije ostavio ravnodušnim (pročitaj recenziju). Pogledaj "Youngblood" u linku ispod.


Everyone Dies In Utah novi album 'Everyone Dies In Utah' #stream

Everyone Dies In Utah su objavili svoje četvrto studijsko izdanje i jednostavno ga nazvali 'Everyone Dies In Utah'. Prvi singl se pojavio još početkom godine. Album je od danas u prodaji a možete ga preslušati u linku ispod.


Novi Joyce Manor album 'Cody' #stream

U linku ispod preslušaj novi Joyce Manor album 'Cody'. Ovo je njihovo četvrto studijsko izdanje. Prethodni 'Never Hungover Again' pojavio se 2014. godine.


Preslušaj Dance Gavin Dance novi album 'Mothership' #stream

'Mothership' je sedmi album za američki post-hardcore Dance Gavin Dance. Disk je od danas zvanično u prodaji i možete ga preslušati na mikerecenzije u linku ispod.


Pixies "Um Chagga Lagga" spot #video #premijera

Pixies su objavili zvanični spot za singl "Um Chagga Lagga". Novi album 'Head Carrier' je već u prodaji. Više u linku ispod.


The Devil Wears Prada novi album 'Transit Blues' na preslušavanje #stream

Američki metalcore The Devil Wears Prada objavili su 'Transit Blues' šesti studijski album. Ovo je njihovo zvanično prvo izdanje za Rise Records, krajem prošle godine objavili su 'Space' EP sa kojim su i najavili saradnju sa ovom kućom. 'Transit Blues' je na momente drugačiji od onog na šta smo od ovog benda navikli ali ipak je rađen sa istom snagom kao i svi do sada. Preslušaj album u linku ispod.