20. 1. 2015.

Papa Roach - F.E.A.R. #recenzija

Eleven Seven Music
2015

Sa Papa Roach barem znate na čemu ste. To je bend koji već godinama ima konstanti uspeh, bez padova, bez eksperimenata. 'F.E.A.R.' je njihov deveti studijski album, rock, metal u modernoj produkciji sasvim dovoljno da zadovolji ukus svakog njihovog fana.

Deftones snimci sa snimanja 'Eros' albuma #video

Deftones snimak iz studija tokom snimanja nikada objavljenog 'Eros' albuma, poslednjeg na kome je svirao Chi Cheng sada preminuli basista benda. Klip je postavljen na privatnom youtube kanalu. Svi do sada objavljeni 'Eros' snimci su ubrzo i brisani, što može da se desi i sa ovim.
Deftones još uvek nisu odlučili šta će raditi sa materijalom koji je nastao na tim sesijama. Postoji mogućnost da to bude objavljeno ali niko ne zna kada i kako.


Fat Mike (NOFX) predstavio 'Home Street Home’ mjuzikl #audio #premijera

Konceptualni punk-rock mjuzikl 'Home Street Home' će biti objavljen kao album sledećeg meseca za Fat Wreck Chords. Fat Mike vlasnik kuće i lider Nofx je napisao muziku koja će se naći na disku i moći da se čuje u predstavi istog imena. Pored njega na ploči učestvuju Frank Turner, Matt Skiba iz Alkaline Trio, Lena Hall, Stacey Dee iz Bad Cop/Bad Cop, glas pokojnog Tony Sly-ja iz No Use For A Name. Kao i članovi bendova Descendents, Lagwagon, Old Man Markley, Mad Caddies, Me First And The Gimme Gimmes, the Aggrolites, the Living End, the Real McKenzies, i RKL.
Prva pesma koju možemo da čujemo je "Seeping Beauty" koju su napisali Mike, Jeff Marx (dobitnik Tony nagrade) i Soma Snakeoil.


We Are Harlot (Asking Alexandria) počeli sa radom #video #premijera

Danny Worsnop poznatiji kao pevač Asking Alexandria ima novi bend! Sedamdesetim inspirisani We Are Harlot će 31. marta objaviti svoj prvi album, najnoviji, debi singl je "Dancing On Nails".


Pvris "Holy" uživo 'The Empty Room Sessions' #video #premijera

Za one koji prate rad ovog benda 'The Empty Room Sessions' su već poznati i znaju šta da očekuju. Oni koji možda nisu do sada imali prilike da se upoznaju sa fantastičnim Pvris i njihovim jedinstvenim zvukom - uživo verzija pesme "Holy" je veoma drugačija od one na albumu koju obavezno potražite na mikerecenzije.