6. 5. 2014.

Masked Intruder - The Most Beautiful Girl #video #premijera

Pop-punk-eri Masked Intruder objavljuju drugi album 'M.I' 27. maja za Fat Wreck Chords. Prvi singl je "The Most Beautiful Girl".

Ako niste upoznati sa radom ovog benda zanimljivo za njih je da članovi nose kape preko lica u boji koja ih predstavlja. U skladu sa imenom grupe postavu čine:
Intruder Red - bubnjevi
Intruder Green - gitara & vokal
Intruder Blue - vokal & gitara
Intruder Yellow - bas & vokal

SycAmour - Renaissance #video #premijera

Sa 'Obscure: La Deuxième' EP-a novi spot je snimljen za pesmu "Renaissance". SycAmour su post hardcore bend iz Amerike i ovo je njihovo debi izdanje za Hopeless Records. Bend je aktivan već nekoliko godina.
Na EP-u 'Obscure: La Deuxième' se nalazi devet pesama od kojih su tri nove, "Renaissance" je jedna od njih. Disk otvara Adele obrada "Set Fire To The Rain".

Twin Atlantic novi singl #video #premijera

"I Am An Animal" je drugi singl sa novog albuma za škotske rock-ere Twin Atlantic. 18. avgust je datum kada će se 'Great Divide' naći u prodaji.
Prvi singl "Heart And Soul' se pojavio početkom aprila i trenutno je jedan od najvećih hitova na britanskim radio stanicama.

Bayside "Pigsty" uživo i akustično #video

Bayside su izveli ogoljenu verziju svog novog hita "Pigsty" u studiju Space Nine 15. Svoj novi album 'Cult' njujorški punk-eri su objavili 18. februara za Hopeless Records.

Preslušajte ovo odlično ostvarenje na mikerecenzije i pročitajte recenziju.



Suicide Silence - Cease To Exist nova pesma #video #premijera

Najočekivanije izdanje ove godine je novi album Suicide Silence. Možda ne zbog njihove muzike već zbog činjenice da imaju novog pevača i da su nastavili rad pod istim imenom i posle smrti frontmena Mitch Lucker-a. Pripremimo se za internet negodovanje i blaćenje nove pesme Suicide Silence.

Prvi singl sa 'You Can't Stop Me' albuma je "Cease To Exist".


james - Moving On #video #premijera

Odličan povratnički singl za james sa njihovog novog albuma 'La Petite Mort'. Disk se očekuje 2. juna.

Singl "Moving On" je već u prodaji u digitalnom formatu.

Animaciju u spotu je radio nagrađivani režiser Ainslie Henderson.


Escape The Fate - Picture Perfect #video #premijera

"Picture Perfect" je novi spot za Escape The Fate sa njihovog aktuelnog 'Ungrateful' albuma. Zanimljivo je da se u spotu pojavljuju i gitaristi, braća Money koji su izbačeni iz benda još prošle godine. Sigurno je spot snimljen još dok su bili članovi benda.

Breathe Carolina - "Bang It Out" ft. Karmin #video #premijera

Još jedan spot za Breathe Carolina sa njihovog novog albuma 'Savages' koji možete preslušati na mikerecenzije. Ovo je zavnična verzija spota, postoji i lyric video koji se pojavio kao najava pre objavljivanja albuma.

Gerard Way izdaje solo album #vesti

Nekadašnji pevač My Chemical Romance je potpisao novi ugovor sa izdavačkom kućom Warner Bros. Sada kao solo umetnik Gerard Way će u toku godine objaviti svoj prvi solo album. Detalji izdanja nisu poznati osim da je album skoro završen.
U funkciji je i novi web sajt Gerardway.com na kome će Way objavljivati detalje vezane za novi album ali i za njegove druge projekte. Takođe su napravljeni i novi profili na youtube-u i facebook-u.