1. 6. 2017.

Fort Hope objavili "Kaiser"

Još jedan singl za Fort Hope sa debi albuma 'The Flood Flowers Vol 1'. Izdanje se pojavljuje 16. juna. Preslušaj "Kaiser" u linku ispod.


Obey The Brave 'Mad Season' recenzija

Epitaph
2017

Obey The Brave nastavljaju svoju priču, bez ikakvih nedoličnih iznenađenja. Njihov treći studijski album 'Mad Season' je sve ono što i očekujete od njih. Ako je ovo vaš prvi susret sa njihovom muzikom a volite metalcore onda možda i uživate.

Jule Vera premijera pesme "Show Me"

Drugi singl za Jule Vera kojim najavljuju album 'Waiting For The Sun'. Ovo je njihovo debi izdanje i pojaviće se 16. juna. Prethodno se pojavio singl "Something Good", pronađi ga u povezanim vestima, a sada je red za "Show Me".


Miss May I nova pesma, intervju, dokumentarac...

Od sutra je i zvanično u prodaji novi Miss May I album 'Shadows Inside', recenziju možeš da pročitaš na ovom linku. Poslednji singl je "Casualties", preslušaj u linku ispod gde su i novi intervju sa članovima kao i zadnji deo dokumentarnog filma nastalog tokom snimanja novog materijala.

Asking Alexandria najavljuju "I Am Iniquity"

"I Am Iniquity" će biti prvi singl za Asking Alexandria od kako se Danny Worsnop vratio kao pevač. Delić pesme preslušaj u linku ispod. Svi detalji narednog albuma biće uskoro poznati.


Foo Fighters premijera "Run" Očekujte neočekivano!

Foo Fighters se vraćaju sa novom pesmom "Run" za koju je spot režirao Dave Grohl. Muzčki ovo je drugačije od 'Sonic Highways' (recenzija) albuma i 'Saint Cecilia' EP-ja objavljenog pre dve godine. Najave nove ploče uslediće uskoro. Pogledaj spot dole i očekuj neočekivano!

Deep Purple novi spot "Johnny's Band"

Deep Purple u pokušaju da naprave hit sa 'InFinite' albuma (recenzija). "Johnny's Band" nije nešto najbolje što su do sada snimili, teško da bi ušla među prvih pedeset na listi pesama ovog benda. Pokušaj humora u spotu, uz neke detalje koji su se stvrano desili kada je Blackmore bio u bendu, samo pokazuju da je vreme za penziju.

While She Sleeps "Silence Speaks" sa Oli Sykes-om uživo

While She Sleeps su objavili zvanični snimak pesme "Silence Speaks" snimljene sa Oli Sykes-om na koncertu u Engleskoj 23. aprila. Amaterski snimak pogledaj ovde. Novi album 'You Are We' (recenzija) je u prodaji i vredi preslušati ga. Više u linku ispod.

Northlane odličan spot "Solar"

Kompletna promocija novog Northlane albuma 'Mesmer' (recenzija) je odlično zamišljena. Od nenajavljenog objavljivanja 24. marta preko video klipova sve prolazi bez greške. Spotovi su originalni i imaju interesantnu priču a takav je i novi "Solar". Više u linku ispod.


All Time Low novi singl "Good Times"

All Time Low su objavili još jedan singl sa narednog albuma 'Last Young Renegade'. "Good Times" je četvrta pesma koja najavljuje izdanje koje je prekretnica u njihovoj karijeri. Disk je u prodaji od sutra, 2. juna.