10. 9. 2013.

New Found Glory novi singl #audio

Sa svog prvog uživo izdanja američki pop punk New Found Glory su objavili novu pesmu "Connect The Dots". To je jedna od tri nove pesme koje će se naći na 'Kill It Live' albumu.
Uživo snimci na disku su snimljeni krajem marta 2013. na dva koncerta u Kaliforniji. Izdanje sadrži 17 živih i tri studijske pesme.



povezane vesti:
New Found Glory prvi koncertni album #vesti #video

Web preporuka: LifeInTheStocks.com

Mike Recenzije uglavnom piše o muzici, što o ljudima koji je sviraju ili njihovim izdanjima. Ovog puta malo o ljudima koji je prezentuju.
Matt Stocks je radio voditelj, DJ, glumac (u pokušaju), svakako čovek koji je u muzici dosta dugo. Sonic Boom Six su ga pozvali da gostuje u pesmi "S.O.S. (State Of Shock)" na njihovom poslednjem albumu, Halestorm su intervju sa njim snimili i delić tog snimka možete videti u njihovom spotu "Freak Like Me".
Ono što Matt Stocks-a odvaja od drugih je predanost ka novim muzičkim ostvarenjima kao i ogromno znanje istorije rock muzike. Fantastične intervjue koje je do sada uradio u velikom broju možete takođe pogledati na sajtu LifeInTheStocks.com samo da nabrojim neka od imena: Papa Roach, Blink 182, Airbourne, Zakk Wylde... Pored snimaka iz prošlosti na sajtu će se uskoro naći i novi intervjui, recenzije, slike sa koncerata, dakle sve što ima veze sa muzikom!

Ako pratite rad ovog mladog čoveka onda znate da se amaterski bavi i glumom što je tokom prvog dana na svojoj web stranici i predstavio sa tri nova klipa u kojima se Stocks pojavljuje u različitim ulogama.

Matt Stocks je bio zaposlen na Kerrang Radio ali posle transformacije te stanice on i još neki voditelji su prestali sa radom.



All Time Low nova pesma #audio

Američki pop punk All Time Low predstavio je svoju novu pesmu "Oh Calamity". Singl će se naći na reizdanju njihovog poslednjeg albuma, sada nazvanog 'Don't Panic: It's Longer Now!'.
Disk će objaviti Hopeless Records 30.septembra.



povezane vesti: 
All Time Low spot sa Pierce The Veil #video
All Time Low "Dear Maria, Count Me In" uživo #video
All Time Low - "Backseat Serenade" uživo #video

Arcade Fire se vraćaju #video

U saradnji sa čuvenim režiserom Anton Corbijn-om kanadski indie rock Arcade Fire predstavili su novi singl "Reflektor" na kom gostuje David Bowie. Produkciju pesme je radio James Murphy. Pesma će se naći na istoimenom albumu koji će se pojaviti 28. oktobra.