6. 9. 2013.

Probajte nešto novo - Queen V #video #stream

Ako volite rock bendove sa ženskim vokalom kao Halestorm ili Evanescence onda svakako morate da probate Queen V.
Album nazvan 'The Decade Of Queen V' je već u prodaji i sadrži neke poprilično dobre rock numere. Na albumu gostuju Lemmy iz Motorhead i Tom Morello iz Rage Against The Machine.

Queen V je počela sa radom još 1996 kada je rap muzika vladala na top listama i radio i tv stanicama. Išla je na turneju sa velikim imenima rock muzike: Twisted Sister, Billy Idol, Bon Jovi. Na svom koncertu u Los Angelesu 2004. upoznaje Lemmy-ja i Morello-a koji su bili u publici. Prijateljstvo se pretvorilo u saradnju i Morello je snimio gitare na "My Machine" a Lemmy je snimio vokale na "Wasted". 
Slipknot i Stone Sour pevač Corey Taylor je još jedan od prijatelja ove talentovane pevačice i on takođe preporučuje muziku Queen V.





Kids In Glass Houses predstavljaju "Peace" #video

Drugi singl sa 'Peace' album je za istoimenu pesmu i pojaviće se 12. septembra. Četvrti album benda je najavljen za kraj meseca.
Skoro nezapaženo je prošao prvi singl "Drive" ponajviše zbog promene stila i previše pop elemenata u pesmi. Alternativni rock bend iz Kardifa je najviše uspeha postigao svojim trećim albumom 'In Gold Blood' objavljen 2011. na kome su se našle neke poprilično moćne rock himne. Po onome što može da se čuje u 30 sekundi, koliko traje trejler novog spota Kids In Glass Houses se vraćaju svom prepoznatljivom zvuku.



povezane vesti:
Kids In Glass Houses "Drive" VIDEO
Kids In Glass Houses novi singl AUDIO

Lamb Of God bubnjar u Protest The Hero #audio

Prošle godine Protest The Hero su pokrenuli kampanju preko Indiegogo platforme za prikupljanje sredstava za snimanje novog abuma. Ciljna cifra je bila do 125.000$ ali po prvi put od kada se ovakve kampanje sprovode preko interneta cifra je duplirana.
Kanađani su za snimanje materijala pozajmili bubnjara iz Lamb Of God, Chris Adler-a.
Novi album nosi naziv 'Volition' i sadrži 11 pesama.



Stone Temple Pilots with Chester Bennington na turneji #video

STP sa novim pevačem kreću na američku turneju u susret novom materijalu. 'High Rise' - EP sa pet novih pesama pojaviće se početkom oktobra. U intervjuima gitarista Dean DeLeo kaže da sada sa Chesterom na vokalima bend konačno može da izvodi dosta pesama iz svog repertoara koje ranije nisu mogli. Od novih pesama bend izvodi samo prvi singl "Out Of Time".

Lista pesama sa prvog koncerta turneje (Bethlehem, Pennsylvania, 4. septembar)

01. Down 02. Big Bang Baby 03. Vasoline 04. Dead & Bloated 05. Out Of Time 06. Silvergun Superman 07. Church On Tuesday 08. Big Empty 09. Sour Girl 10. Interstate Love Song 11. Pop's Love Suicide 12. Hollywood Bitch 13. Sex Type Thing 14. Sex And Violence Encore: 15. Wicked Garden 16. Piece Of Pie 17. Trippin' On A Hole In A Paper Heart
Read more at http://www.blabbermouth.net/news/video-stone-temple-pilots-and-chester-bennington-kick-off-north-american-tour/#jKGLfKuA2EKuxqhi.99
01. Down 
02. Big Bang Baby 
03. Vasoline 
 04. Dead & Bloated 
05. Out Of Time 
06. Silvergun Superman 
07. Church On Tuesday 
08. Big Empty 
09. Sour Girl 
10. Interstate Love Song 
11. Pop's Love Suicide 
12. Hollywood Bitch 
13. Sex Type Thing 
14. Sex And Violence 
Bis:
15. Wicked Garden 
16. Piece Of Pie 
17. Trippin' On A Hole In A Paper Heart


povezane vesti:
Stone Temple Pilots promenili ime #vesti
Stone Temple Pilots detalji izdanja #vesti #video
Stone Temple Pilots i Chester Bennington na turneji VIDEO

Alter Bridge #premijera spota #video

Sa novog albuma 'Fortress' Alter Bridge su snimili spot za prvi singl "Addicted To Pain". 30. septembar je datum objavljivanja izdanja.



povezane vesti: 
Kako Alter Bridge snimaju album #video
Alter Bridge - Addicted To Pain #audio