17.01.2017.

twenty one pilots "mistermistyeyed"? #vesti

Na svom instagramu twenty one pilots su postavili novu fotografiju uz tag "mistermistyeyed". Inače to je deo teksta pesme "Heavydirtysoul", znači novi spot?
Više u linku ispod.


The Maine najavljuju... #vesti

The Maine su proteklih meseci snimali novi album što ste mogli da pratite u dokumentarnom serijalu 'Miserable Youth' na njihovom youtube kanalu. Novom najavom ne otkrivaju o čemu se radi ali realno je očekivati prvi singl njihovog šestog studijskog albuma koi će se pojaviti tokom ove godine.


From First To Last i Skrillex "Make War" na uzastopno preslušavanje #video #premijera

Skrillex-ov povratak u rock vode nije mogao da bude bolji. Novi From First To Last singl je savršen emo revival. Sonny Moore briljira na vokalima a  bend je standardno fenomenalan, još i da znamo kada će se pojaviti albuma...


16.01.2017.

Green Day "Troubled Times" #video #premijera

Green Day su objavili lyric video za "Troubled Times". Njihov novi album 'Revolution Radio' pojavio se pre nekoliko meseci, recenziju pročitaj ovde. Koja se Green Day pesma našla na listi mikerecenzije: 70 Singlova 2016. godine pogledaj ovde.


Skrillex i From First To Last objavili "Make War" #vesti

Sada je i zvanično Skrillex (ili Sonny Moore) ponovo pevač From First To Last. Bend sa kojim je započeo svoju muzičku karijeru da bi ih 2007. napustio i "postao" Skrillex. Oni su nastavili sa drugim pevačem i izgradili sasvim solidnu karijeru. Nova pesma "Make War" je za sada dostupna na streaming servisima, poslušaj deo u linku ispod.
Detalji o albumu još uvek nisu poznati.


15.01.2017.

Palisades - Palisades #recenzija

Rise Records
2017

Skoro dve godine posle izvrsnog 'Mind Games' (pročitaj recenziju) Palisades objavljuju istoimeni, treći studijski album. Zaokret ka konkretnijem, črvšćem zvuku i više gitara na novoj ploči. Možda neočekivano od benda koji se fantastično igrao sa žanrovima i stvarao svoj autentični zvuk.

Motionless In White nova pesma "Eternally Yours" #video

Motionless In White su u svoj set na 'The End Is Here' turneji uvrstili i neobjavljenu pesmu "Eternally Yours". To je (možda) sledeći singl novog albuma 'Graveyard Shift'.


Još jedna Falling In Reverse pesma! #video

Na 'The End Is Here' Falling In Reverse promovišu i numere koje će se naći na novom albumu. Juče smo dobili prvu, koja se možda zove "Loser", a danas još jednu u kojoj Ronnie Radke svira gitaru. Zvuk je veoma space rock, kao i "Coming Home", i podseća na Silversun Pickups.


Skrillex, blink-182, Feldmann: From First To Last #vesti

Već sam pisao o sve izvesnijem povratku Sonny Moore-a (aka Skrillex) u rock vode. Da će sledeći From First To Last album biti sa njim na vokalima potvrđuje i nova slika iz studija ali... Na fotografiji dole nalaze se nalaze Matt Good (gitarista From First To Last), Sony Moore (Skrillex), Mark Hoppus (blink-182 basista/pevač), John Feldmann (producent) i Travis Barker (blink-182 bubnjar). Trebamo li biti uzbuđeni zbog ove kolaboracije? Svakako!


14.01.2017.

Falling in Reverse nova pesma #video

Falling In Reverse su na prvom koncertu 'The End Is Here' turneje u svoj set uvrstili neobjavljenu numeru. Najverovatnije sledeći singl njihovog novog albuma koji će se pojaviti za nekoliko meseci. Prvi singl "Coming Home" se našao na mikerecenzije listi 70 Singlova 2016. godine.



blink-182 uživo kod Kimmel-a #video

Pre nekoliko dana blink-182 su bili muzički gosti emisije Jimmy Kimmel-a. Za prisutnu publiku odsvirali su nekoliko numera, snimak za "She's Out of Her Mind" pogledaj u linku ispod.


13.01.2017.

KXM se vraćaju sa "Scatterbrain" #video #premijera

"Scatterbrain" je naslovna numera i prvi singl sledećeg KXM albuma. Projekat u kome su se udružili bubnjar Ray Luzier (KoRn), gitarista George Lynch (Lynch Mob) i King’s X frontmen dUg Pinnick 2014. godine objavio je jedan od najboljih hard rock albuma. Dugo očekivani i priželjkivani nastavak te saradnje najavljen je za 17. mart. Spot kojim najavljuju izdanje pogledaj u linku ispod.


Inklings drugi singl "Thanks for the Insight" #video #premijera

"Thanks for the Insight" je druga pesma u kratkoj karijeri projekta InklingsKier Kemp nekadašnji Fearless Vampire Killers je osnovao ovaj bend sa prijateljem Michael Lane-om. Prvi singl "Let it Out" koji su objavili prošle godine, našao se na mikerecenzije listi 70 Singlova 2016. godine.



Deaf Havana novi spot "Fever" #video #premijera

Deaf Havana su objavili spot za novu pesmu "Fever". To je poslednji singl kojim najavljuju svoj četvrti studijski album 'All These Countless Nights', u prodaji od 27. januara.