27. 2. 2015.

Mumford & Sons novi album? #vesti

Na svom facebook profilu Mumford & Sons su postavili kratki video u kome možete videti bend u nešto drugačijem izdanju. U pitanju je, najverovatnije, najava novog album i prvog singla. Očekujte promenu u zvuku jer umesto bendžoa tu su električne gitare!


Punk veterani Strung Out objavljuju novi album #video #premijera

Strung Out su brnd koji traje već 26 godina. 'Transmission Alpha Delta' će biti njihovo osmo studijsko izdanje. Prvi singl je "The Animal and the Machine". Disk je u prodaji od 24. marta.


Bivši bubnjar tuži Korn #vesti

David Silveria je sam napustio Korn, zbog problema sa zavisnošću od narkotika, onda je imao lanac restorana, malo je pretio bivšim članovima online (konkretno basisti Fieldy-ju), onda se nadao da će ga pozvati da se vrati u bend na turneji povodom dvadeset godina od izdavanja prvog albuma. A sada ih tuži!


Babymetal Live In London Blu-Ray #vesti

Još jedno Babymetal video izdanje na radost sve mnogobrojnijih fanova širom sveta. Ovog puta ćemo biti u prilici da gledamo njihov prvi koncert u Londonu održan u The Forum, jula 2014. Taj koncert je bio prenošen uživo putem internet stream-a ali samo za područje Japana. Drugi koncert je 'Live In O2 Brixton', održan novembra prošle godine, čuven po tome što smo prvi put čuli pesmu "Road To Resistance". U prodaji od 20. maja na DVD i Blu-Ray formatima.
Uz sve, njihov debi album će biti reizdat na vinilu.


Tyler Carter novi spot "Find Me" #video #premijera

Drugi singl u solo karijeri Tyler Carter-a. Poznatiji kao pevač benda Issues, na svom prvom EP-ju 'Leave Your Love' Carter se posvetio pop muzici. Prethodni singl je bio za numeru "Georgia". U novom spotu "Find Me" glavnu i jedinu ulogu ima mladi Gavin Casalegno, poznat po filmu Noah.