9. 8. 2013.

Jane's Addiction - Another Soulmate (novi singl) #stream

Jane's Addiction su ime koje je bukvalno otvorilo vrata mnogima koji su došli posle njih i preuzeli svu slavu. Na žalost, kako to obično i ide, popularnost i narkotici idu jedni sa drugim a ta kombinacija nikada ne da dobre rezultate.
Na našu sreću Jane's Addiction još uvek postoje i dalje snimaju odličnu muziku (povremeno). Od povratka 2003. objavili su samo dva albuma: "Strays" i "The Great Escape Artist" (2011). Kao bend nisu preterano aktivni jer su članovi zauzeti svojim autorskim projektima.

Novi singl "Another Soulmate", turneja po Americi, ko zna možda i album...

Pesmu je premijerno objavio rolling stone

Kako su Paramore snimali album #video

Scene iz studija tokom snimanja albuma nazvanog 'Paramore' sada će biti objavljene u nizu klipova koji nose naziv "The Self Titled Sessions". Pored snimanja pesama mogu se videti i razgovori sa producentom, gostujući muzičari i scene van studiija.
Prvi video je već postavljen.

Bend trenutno snima spot za aktuelni singl "Ain't It Fun", pre par dana na instagramu su postavili sliku sa snimanja.



povezane vesti:

Paramore - Anklebiters #video
Paramore snimci iz studija #video
Kako je sniman Paramore spot "Still Into You" VIDEO

Zebrahead još jedna nova pesma #audio

Još jedan delić nove pesme, ovog puta je u pitanju "Murder On The Airwaves". To je druga koju bend objavljuje kao uzorak, prethodna "Don't Believe The Hype" je takođe postavljena na isti način. Prvi singl je naslovna "Call Your Friends" koja polako postaje pravi letnji hit.



povezane vesti: 
Zebrahead drugi singl? #audio
Zebrahead oficijelni #video za #CallYourFriends
Zebrahead - Call Your Friends #audio

Editors - Formaldehyde #video

Četvrti album 'The Weight Of Your Love' za indie rockere iz Birmingema Editors. Drugi singl "Formaldehyde" će se zvanično pojaviti 2. septembra. Spot je režirao Ben Wheatley.

Basement Jaxx "What a Difference Your Love Makes" #video

Prvi zvaniči spot sa novog Basement Jaxx albuma 'Music'(ime nije potvrđeno još uvek). Video je režirao Damien Wellers a sniman je u Johannesburg-u. Vokale u pesmi snimio je Sam Brookes čiji se glas čuje i u najvećem hitu ove godine "Get Lucky" Daft Punk-a.



povezane vesti:
Basement Jaxx su se vratili #audio

Soulfly novi singl #video

Lyric video za novi singl "Bloodshed" dolazi sa albuma 'Savages'. Deveto izdanje za Soulfly je prvo na kome je bubnjar sin Max Cavelere, Zyon. Po onome što se čuje iz pesme nema toliko death metal uticaja više je primetan aktuelan groove metal.



povezane vesti:
Five Finger Death Punch - The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell, Volume 1 #recenzija
Soulfly detalji 'Savages' albuma #vesti #video
Soulfly prvi snimci sa novog albuma #audio