23. 1. 2013.

Bring Me The Horizon "Shadow Moses" VIDEO

Najočekivaniji album 2013. u rock muzici je svakako novo Bring Me The Horizon izdanje 'Sempiternal' (29. april). Nova pesma "Shadow Moses", iako je bila poznata fanovima jer je bend izvodi uživo već par meseci, oborila je rekorde preuzimanja na internetu kada je bend objavio početkom januara.

Spot za "Shadow Moses" na jednostavan i originalan način odlično predstavlja energiju pesme i donosi Oli Sykes-a u hipsterskom izdanju:)




povezane vesti:
Bring Me The Horizon ostali bez gitariste
Bring Me The Horizon exkluzivna svetska premijera AUDIO
Bring Me The Horizon povukli besplatni remix albuma

Prince novi singl "Screw Driver" AUDIO


Umetnik poznat kao Prince ili kako je već nazivao sebe tokom godina, vratio se novom pesmom "Screw Driver". Najverovatnije u 2013. će krenuti na svetsku turneju.
Legenda pop muzike je na svom sajtu postavio studijsku verziju pesme, a pre toga na twitter nalogu @3rdeyegirl smo mogli čuti samo delove "Screw Driver". Još uvek nije poznato ko stoji iza tog twitter naloga, menadžment izvođača, sam Prince ili obožavaoc koji ima pristup snimljenom materijalu.

Da bi pronašao novog bubnjara za bend, Prince je zakupio mali jazz klub u Mineapolisu i održao seriju jam-session koncerata.