3. 6. 2016.

Billy Talent drugi singl "Louder Than The DJ" #video #premijera

Drugi singl narednog Billy Talent albuma 'Afraid Of Heights'. Kao da su sa "Louder Than The DJ" pokušali da se vrate punk korenima. Disk je u prodaji od 29. jula.


Skindred objavili "Sound The Siren" spot #video #premijera

Skindred su objavili još jedan singl sa aktuelnog albuma 'Volume' - pročitajte recenziju. Spot za "Sound The Siren" pogledajte u linku ispod.


Noviteti od Bastille #video

Šta je 'WWCOMMS'? Fanovi Bastille se nadaju da je u pitanju najava novog albuma. Kratak video naslovljen "001 // Hello" ne otkriva previše...


Pvris koncert u Čikagu #stream

Pvris su svoj sinoćni koncert u čuvenom klubu House Of Blues, Čikago, prenosili preko stream-a uživo na Yahoo portalu. Ako ste propustili nastup pogledajte u linku ispod.


Iron Maiden "Death Or Glory" uživo #video #premijera

Standardno kao drugi signl svakog albuma, Iron Maiden sklope spot sa snimcima sa turneje. Promena je što je "Death Or Glory" zapravo snimljena uživo (barem je vokal uživo). U spotu se pored fanova i ekipe pojavljuju i bendovi Anthrax i The Raven Age.
'The Book Of Souls World Tour' je ovog meseca u Evropi, na festivalima (Download Festival 12. jun), tokom jula nastupaju u Mađarskoj, Hrvatskoj, Rumuniji...