11. 4. 2013.

Miles Kane album br. 2 AUDIO


Miles Kane indie rock gitarista i pevač objavljuje svoj drugi solo album 3. juna. 'Don't Forget Who You Are' je ime albuma i prvog singla koji možete i preslušati.
Kane je 2011. objavio debitansko izdanje 'Colour of the Trap' sa kog se izdvojio veliki hit "Inhaler". Za svoj novi materijal Miles kaže da je zvuk: "veći, pozitivniji i optimističniji". Album je producirao Ian Broudie frontmen Lightning Seeds-a.



Boysetfire spot upozorenja VIDEO

Post-hardcore bend Boysetfire snimili su novu pesmu "Bled Dry" za ovogodišnji Record Store Day. Uskoro nas očekuje i novi album benda.

Spot je delo Ruben Kempter-a, montiran je od snimaka sa ratišta, policijske brutalnosti i nasilja nad životinjama. Nekome će možda biti previše "teško" da pogleda ovakav video ali ne treba zatvarati oči i praviti se da zlo ne živi sa nama.

https://www.facebook.com/pages/BOYSETSFIREofficial

Obavezno pogledati!!!


Kelly Slater na koncertu Pennywise VIDEO

11 puta svetski šampion u surfovanju Kelly Slater je i veliki fan Pennywise. Na koncertu u Queensland-u u Australiji se pridružio bendu na bini u pesmi "Bro-Hymn" otpevao refren u skočio u publiku!



povezane vesti:
Pennywise drugi dolazak!! VIDEO
Jim Lindberg ponovo sa Pennywise!

Black Sabbath premijera u CSI VIDEO

Premijera novog materijala Black Sabbath biće u ovosezonskoj završnoj epizodi CBS serije CSI: Crime Scene Investigation. Epizoda će biti emitovana 15. maja, naravno u Americi.

Bend će imati malu "ulogu" u epizodi kada tim CSI prati trag ubistava koji vode do koncerta Black Sabbath. Na tom "koncertu" izvešće novu pesmu "End Of The Beginning". D.B. Russell (Ted Danson) i Conrad Ecklie (Marc Vann) će deliti scenu sa Ozzy-jem, Butler-om i Iommi-em.

Producent serije Don McGill je rekao da je bio iznenađen kada je čuo da su Sabbath zainteresovani da premijerno izvedu svoju novu pesmu u epizodi serije. Još je dodao da je odlična koincidencija da se novi album zove '13' i pojaviće se na kraju trinaeste sezone CSI. Serija je jedna od najgledanijih programa ne samo u Americi nego i u ostatku sveta. Svaku od epizoda prati oko 12 miliona gledalaca.


povezane vesti:
Koliko još do novog Black Sabbath albuma?
Tony Iommi spot za evrovizijsku pesmu VIDEO
Black Sabbath, Slash, Bonamassa o preminulom gitaristi Ten Years After Alvin Lee-u

Lombardo o Slayer i Grip INC.

Dave Lombardo "proterani" bubnjar metal legendi Slayer nedavno je izjavio da nema ništa protiv da se vrati u bend ali da do toga najverovatnije neće doći.
Sa viškom vremena u svom životu Lombardo će ponovo oformiti svoj bend/projekat Grip Inc. Do sada su objavili četiri albuma, prvi je 'Power of Inner Strength' iz 1995, usledio je Nemesis (1997), Solidify (1999) i Incorporated (2004). Pored Lombarda na bubnjevima gitarista je Waldemar Sorychta (poznat po radu sa Voodoocult, a kao producent Lacuna Coil, Sentenced, Tiamat, Samael, The Gathering, Tristania, Moonspell), pevač je bio Gus Chambers. Nekoliko basista je prošlo kroz Grip Inc.

Gus Chambers je preminuo 2008 zbog kombinovanja alkohola i lekova.

Nov pevač benda će biti Casey Chaos iz punk/hardcore benda AMEN.
Za sada je u planu turneja ali postoji mogućnost i snimanja novog materijala.

Lombardo i Gary Holt (gitarista-Exodus, trenutno sa Slayer) i Nick Oliveri (basista ex-Queens Of The Stone Age) su se udružili i snimili muziku za dokumentarac o ukletoj kući iz New Orleansa. House Of Shock je naziv filma.


Dave Lombardo & Casey Chaos