1. 2. 2013.

Mračni synth-pop u novom spotu Depeche Mode VIDEO

Posle samo jednog dana od objavljivanja nove pesme "Heaven", Depeche Mode nas je obradovao i spotom za prvi singl sa albuma 'Delta Machine'. Produkciju novog materijala radili su Ben Hillier i Martin Gore. 26. mart je datum objavljivanja trinaestog izdanja legendi pop muzike.
"Heaven" singl zvanično izlazi 4. februara, B strana je pesma "All That's Mine", neka od izdanja sadrže i remix verzije.
Spot je režirao Timothy Saccenti u The Marigny Opera House u New Orleans-u. Pesmu je napisao Martin Gore, dok su Dave Gahan i Kurt Uenala autori pesme "All That's Mine".




povezane vesti: Depeche Mode povratnički singl "Heaven" AUDIO

Šta se nalazi na Part 2 albumu Stone Sour


"House Of Gold & Bones - Part 2"
01. Red City
02. Black John
03. Sadist
04. Peckinpah
05. Stalemate
06. Gravesend
07. '82
08. The Uncanny Valley
09. Blue Smoke
10. Do Me A Favor
11. The Conflagration
12. The House Of Gold & Bones

Roadrunner Records početkom aprila objavljuje nastavak konceptualnog albuma Stone Sour. Uskoro se pojavljuje i strip iz četiri dela koji prati priču ispevanu na albumima. Specijalno pakovanje oba albuma će vam omogućiti da dobijete kompletan 'House Of Gold & Bones'.

Za drugi deo, Corey Taylor kaže da je mnogo mračniji od prvog: "U potpunosti drugačiji albumi. Drugi album je tematski, više podseća na muziku iz filma. Neke teme iz prvog dobijaju svoj zaključaj na drugom."

Prvi singl "Do Me A Favor" pojavljuje se 12. februara.

Povezane vesti:
Naslovni omot Stone Sour albuma House of Gold and Bones Part 2
Kako izgleda novi strip Corey Taylora
recenzija: Stone Sour - House of Gold & Bones Part 1
Corey Taylor o novom albumu
Dave Grohl & Sound City Players VIDEO

The Prodigy objavili snimak sa 'End Of The World Extravaganza' VIDEO

18. i 19. decembra u legendarnoj Brixton akademiji u Londonu The Prodigy su održali koncerte pod nazivom 'End Of The World Extravaganza'. Obe večeri po 5000 ljudi je prisustvovalo nastupima koji su snimani, za sada su objavljeni samo 7 minuta koje možete pogledati dole.
Posle dve godine pisanja i snimanja albuma, čije ime još uvek nije poznato i čije objavljivanje očekujemo ove godine, nove pesme će The Prodigy izvoditi na nastupima i festivalima.