1. 8. 2014.

Yellowcard novi album, uskoro... #video

Yellowcard su predstavili trejler koji je prva najava njihovog novog materijala. Novi album za koji još uvek ne postoji naziv pojaviće se na jesen ove godine. Pred kraj ovog kratkog trejlera se čuje violina Sean Mackin-a što može da bude deo neke nove pesme ali ništa još uvek nije potvrđeno.


Opeth nova muzika "Eternal Rains" #audio #premijera

Opeth svoj novi album 'Pale Communion' objavljuju 26. avgusta za Roadrunner Records. "Eternal Rains" je druga koja je predstavljena sa izdanja, prva je "Cusp of Eternity". Obe pesme preslušajte u linkovima dole.

Suicide Silence neobjavljena pesma "Dogma: I Am God" #video #premijera

"Dogma: I Am God" je skrivena pesma na samo 1000 običnih izdanja i na 1000 deluxe kopija novog Suicide Silence diska 'You Can't Stop Me'. 4:20 sekunde po završetku poslednje numere "Ouroboros" počinje ova pesma, ako imate primerak na kome se nalazi. Kako je bend najavio pesma nikada više neće biti objavjena na nekom drugom izdanju.

Black Veil Brides i dalje snimaju album... #video

Drugi deo video dnevnika sa snimanja novog Black Veil Brides albuma.

The Dillinger Escape Plan kompletan koncert #video

Snimak je nastao prošle noći (31. jul) u klubu Saint Vitus u Bruklinu, NY. The Dillinger Escape Plan su svirali preko sat vremena. Kompletan nastup je snimljen zaslugom web portala unartignyc.com pogledajte koncert u linku dole.

Slipknot nova pesma "The Negative One" #stream

Ako odete na www.slipknot1.com možete da preslušate novu pesmu "The Negative One".