23. 2. 2013.

Black Rebel Motorcycle Club besplatan EP DOWNLOAD

Američki garage rock Black Rebel Motorcycle Club poklanjaju EP sa svog novog albuma.

'Let The Day Begin' EP sadrži dve pesme sa predstojećeg izdanja 'Specter At The Feast' koje očekujemo 13. marta. Da preuzmete besplatno pesme 'Let The Day Begin' i 'Returning' potrebno je da se upišete na mail listu na sajtu benda.

Šesti album za BRMC 'Specter At The Feast' je u većini sniman u studiju Dave Grohl-a u Los Angelesu.


Machine Head ostali bez basiste

Prva vest da Machine Head priprema demo snimke za nov album ostala je u senci informacije da dugogodišnji basista Adam Duce napušta bend.


Machine Head su izdali kratko saopštenje da je razlaz prijateljski, i bend mu želi sve najbolje u budućim projektima. MH nastavljaju sa tri člana i započinju snimanje albuma čiji izlazak se planira krajem 2013.

2012. u intervjuu za FaceCulture Adam Duce je pričao o svom nezadovoljstvu i kreativnom procesu benda: "Ovo radim iz zabave. Ako stvari pestanu da idu svojim tokom i više ne zarađujem radeći ovo, koga je briga. Ako nije zabavno ne želim da radim. Hoću da pravim dobru muziku i da se dobro provodim radeći to.

Imao sam problema prilikom pisanja muzike i tekstova za poslednji album Unto The Locust. Napisao sam gomilu muzike, rifova, tekstova za koje Robb Flynn nije imao pojma šta da radi sa njima, tako da nije uzeo ništa. Najvažnije su tekstovi koje sam pisao, veoma su mi značili. Dao sam ih Robb-u, stranice i stranice tekstova a on je iskoristio po koj stih. Osećao sam se bezvredno. Čak smo se i posvađali zbog te situacije."

Na pitanje dali planira da napusti Machine Head, Adam je rekao: "Jesam razmišljao sam, ali svi u bendu pre ili kasnije razmišljaju o odlaženju."




povezane vesti:
Machine Fuckin' Head Live
Robb Flynn akustična turneja VIDEO