5. 6. 2014.

The Word Alive nova pesma "Glass Castle" #audio #premijera

Nova pesma sa albuma 'Real' koji će biti objavljen 10. juna za Fearless Records. Ovo je treća pesma koju je bend predstavio pre samog objavljivanja albuma. Prošlih nedelja na svojoj youtube stranici su postavili niz video klipova nastalih u studiju prilikom snimanja novog izdanja.

The Word Alive su američki metalcore i postoje od 2008. Do sada su objavili dva albuma 'Deceiver' (2010) i 'Life Cycles' (2012). Produkciju novog su radili Cameron Mizell (For All Those SleepingMemphis May FireA Skylit Drive) i John Feldmann (The UsedWe Are the In Crowd5 Seconds of Summer).

Preslušajte novu The World Alive pesmu "Glass Castle":

Preslušajte novi The Amity Affliction album #stream

Australijanci The Amity Affliction objavljuju novi album 'Let The Ocean Take Me' 9. juna za Roadrunner Records. Sa četvrtog albuma u karijeri ovog metalcore benda već se izdvojio singl "Pittsburgh". Narednog vikenda bend nastupa na ovogodišnjem Download festivalu.


Preslušajte 'Let The Ocean Take Me':

Four Year Strong novi singl "Tread Lightly" #audio #premijera

Američki punk-eri Four Year Strong 22. jula objavljuju novi EP 'Go Down In History' za Pure Noise Records. Njihov poslednji studijski album 'In Some Way, Shape or Form' izašao je 2011.


Preslušajte novu pesmu "Tread Lightly":

Itch - Another Man #video #premijera

Novi spot "Another Man" je treći singl objavljen u sklopu albuma 'The Deep End'. Prilikom prvog slušanja ovog izdanja ovo je pesma koja se izdvajala od ostalih i bilo je sasvim očigledno da će se pojaviti i kao spot, i to fantastičan spot!

Preslušajte Itch-ev debi na mikerecenzije (link dole) i pročitajte recenziju ovog odličnog izdanja.

Pogledajte "Another Man":

Bob Mould uživo kod Conan-a #video

Novi singl sa odličnog 'Beauty & Ruin' albuma je za "I Don't Know You Anymore". Disk će biti u prodaji od 9. juna a Bob Mould je pesmu uživo odsvirao u emisiji kod Conan O'Brien-a.


Pogledajte nastup Bob Mould-a: