10. 3. 2015.

Sleeping With Sirens nova pesma "Fly" #video #premijera

Sleeping With Sirens su definitivno postali pop-rock bend. "Fly" je treća pesma sa novog albuma i sada već može da se kaže da ovo nema puno dodirnih elemenata sa prethodnim izdanjem 'Feel' (iz 2013.).
'Madness' će biti u prodaji početkom sledeće sedmice.


Devil You Know o samoubistvu u novom spotu "As Bright As The Darkness" #video #premijera

Samoubistvo nije rešenje! Devil You Know svojim novim spotom se obraćaju svima koji prolaze kroz težak period u životu. Spot je urađen sa Suicide Prevention centrom u Americi.
Pesma "As Bright As The Darkness" se nalazi na albumu 'The Beauty of Destruction'.


Awolnation još jedan singl "Windows" #video #premijera

Drugi singl za Awolnation sa albuma 'Run'. "Windows" ostaje u electro-rock-u kao i prethodna "Hollow Moon" samo nova pesma ima i dosta rap elemenata.

Istorija A Day To Remember u spotu "City of Ocala" #video #premijera

Ko su A Day To Remember? I gde su odrasli? Saznajte u novom spotu za pesmu "City of Ocala".


All Time Low drugi spot "Kids In The Dark" #video #premijera

Drugi spot za All Time Low sa albuma 'Future Hearts'. "Kids In The Dark" deluje dosta ozbiljnije od debi singla "Something’s Gotta Give" ali je zvuk isti. All Time Low su sa novim pesmama više u pop žanru nego inače, možda je Alex Gaskarth ostao pod uticajem 5 Seconds To Summer sa kojima je sarađivao na njihovom prvom albumu.


Mumford & Sons novi totalno drugačiji singl "Believe" #video #premijera

Pre nego što preslušate pesmu "Believe" moram da vas upozorim da Mumford & Sons sada zvuče kao Coldplay. 'Wilder Mind' njihov treći album je prvi koji će u potpunosti biti električan bez prepoznatljivog bendžo/folk zvuka.


Tom DeLonge prva solo pesma "New World" #video #premijera

Tom DeLonge je pre par meseci objavio novi album svog benda Angels & Airwaves ali to ga nije sprečilo da u inat bivšim Blink 182 kolega objavi solo izdanje pesama koje su navodno trebale da se nađu na nekom od sledećih diskova pop-punk legendi. Za čoveka koji je svo svoje vreme posvetio AVA projektima DeLonge se sada ponaša kao razmaženo dete koje se ljuti što sve nije po njegovom. Ako se neko pita kakvog će značaja imati pesme koje će se naći na albumu 'To The Stars… Demos, Odds And Ends' verovatno nikakve jer će brzo biti zaboravljene.
Prvi singl je "New World" i možete je preslušati u linku ispod.