28. 7. 2016.

Blaqk Audio novi spot "First To Love" #video #premijera

Novi spot sa aktuelnog albuma electro projekta Blaqk Audio. "First To Love" se nalazi na 'Material' (preslušaj ga na mikerecenzije), to je treći albuma ovog benda koji predvode Davey Havok i Jade Puget, vokal i gitara mnogo poznatijih AFI.


Silverstein "Toronto (Unabridged)" #video #premijera

Silverstein su objavili još jedan spot sa albuma 'I Am Alive In Everything I Touch'. "Toronto (Unabridged)" je pesma koja otvara izdanje. Pogledaj spot u linku ispod.


Emarosa novi spot "Blue" #video #premijera

Novi singl sa albuma '131'. Emarosa su deo Vans Warped Tour-a i možete ih videti u izveštajima sa turneje na mikercenzije.


The Ghost Inside objavili "Between The Lines" spot #video #premijera

Uz izvinjenje što još uvek ne mogu da snimaju nove numere The Ghost Inside su se zahvalili svima novim spotom za "Between The Lines". Krajem prošle godine doživeli su tešku saobraćajnu nesreću od koje se još uvek oporavljaju. Kao dobitnici nagrade za najposvećenije fanove na ovogodišnjim APMAS nagradama, momci iz benda su se po prvi put pojavili zajedno na bini. Oni su odlučni da nastave sa radom, Vans Warped Tour organizatori su ih već najavali sledeću turneju, 2017. godine.
Pogledaj novi spot u linku ispod.