5. 3. 2015.

Probajte nešto novo - Brightwell (ex-Attack Attack / For The Fallen Dreams) #video #premijera

Novi projekat Brightwell spojio je Nick Barham-a (nekadašnjeg Attack Attack! pevača) i Arvin Sarathy-ja (svirao bubnjeve u For The Fallen Dreams). Ostatak benda čine Tanner Manoir (bas/vokal) i Vaughn Anthony (gitara)
Scripts” je prvi singl i nalazi se na debitanskom EP-ju 'Alpha'.


In Hearts Wake novi spot "Breakaway" #video #premijera

Prvi singl sa četvrtog In Hearts Wake albuma. Disk nosi naziv 'Skydancer' i biće u prodaji 4. maja. Spot za "Breakaway" je inspirisan epskom fantastikom i sniman je u nacionalnom parku Minyon Falls, South Victoria, Australija.


A Skylit Drive nova pesma, uskoro #video

10. marta je premijera nove A Skylit Drive pesme "Within These Walls". Tada ćemo saznati i ko su novi članovi, krajem prošle godine bend je ostao bez basiste i bubnjara.


Falling In Reverse uživo na Soundwave Festivalu 2015 #video

Odličan amaterski snimak Falling In Reverse sa ovogodišnjeg Soundwave Festivala. Snimak je nastao 21. februara u Bonython Park-u, Adelaide, Australija.
Nastup održan samo nekoliko dana pre objavljivanja novog albuma 'Just Like You' ali bend nije svirao nove pesme već samo hitove sa prva dva. Razlog tome je što je ovo prva australijaska turneja jer Radke do skora nije mogao da napušta Ameriku zbog problema sa zakonom iz prošlosti. Kako je u intervjuima najavio Falling In Reverse se vraćaju na kontinent u samostalnoj turneji.