21. 4. 2014.

Architects uživo #video

Amaterski snimak Architects-a sa nastupa u klubu McClusky's, Kingston. Bend je nedavno objavio 'Lost Forever // Lost Together', svoj šesti album. Pročitajte recenziju ili preslušajte album na mikerecenzije.




povezane vesti:
Kako su Architects snimali album #video
Architects - Lost Forever // Lost Together #recenzija
Preslušajte novi Architects album #stream

Sunny Day Real Estate nova pesma posle 14 godina #audio

Sunny Day Real Estate su relativno nepoznat bend, jedino poznata činjenica je da ih je Nate Mandel basista napustio 1995. da bi postao član Foo Fighters.
Posle serije koncerata u originalnoj postavi 2009. Sunny Day Real Estate su pokušali da snime i novi album dve godine kasnije, ali bez uspeha. Posednji album benda 'The Rising Tide' je objavljen 2000. ali samo tri od pet člana su snimili izdanje.
Od snimaka nastalih 2011. bend je jednu pesmu "Lipton Witch" uspeo da završi i objavi na split izdanju za ovogodišnji Record Store Day.


Nova Machine Head pesma #audio #premijera

"Killers & Kings" je snimljena i objavljena u subotu (19. aprila) kao deo Record Store Day. U prodaji je bio 10" singl, B strana je obrada Ignite "Our Darkest Days".
Inače ovo je demo verzija "Killers & Kings" kompletna verzija će se naći na novom albumu Machine Head kasnije ove godine.




povezane vesti:
Suicide Silence, Randy Blythe i Machine Head #video #premijera
Najgora Machine Head pesma #audio
Machine Head nastupali sa novim basistom #video