9. 7. 2014.

Judas Priest - Redeemer of Souls #recenzija

Columbia
2014

JudasPriest su već četrdeset godina na sceni a ’Redeemer of Souls’ je njihov sedamnaesti album. Svakako ovo nije njihovo najbolje ostvarenje u karijeri to niko nije ni očekivao ali nije ni loše izdanje. Ono što je neizvesno je da je ovo možda i njihov poslednji album jer nejasni planovi njihove penzije najavljene još pre tri godine ostavljaju nas u zabludi šta će biti sa Judas Priest.

Motionless In White naslovna pesma novog albuma 'Reincarnate' #video #premijera

Prvi singl novog Motionless In White albuma je "Reincarnate" kako se i samo izdanje nosi naziv. Disk se očekuje 15. septembra za Fearless Records. Ovo je četvrti album u njihovoj karijeri.

Gosti na nekim od pesmama su Dani Filth iz Cradle of Filth ("Puppets 3 (The Grand Finale)"), Maria Brink iz In This Moment ("Contemptress") kao i Tim Sköld ("Final Dictvm"). Produkciju je radio Dan Korneff (Lamb of GodTonight AliveThe Word Alive...).


Nightwish snimaju novi album #vesti #video

Posle promene pevačica, pauze i solo projekata Nightwish su u studiju i snimaju svoj osmi album. U stilu dokumentaraca bend će objavljivati mini epizode nastale tokom snimanja novog materijala. Svaki video prati naracija koja vas vodi kroz radnju u prvom možete se upoznati sa mestom gde su se Nightwish izolovali od ostatka sveta da počnu sa stvaranjem novih pesama. Muziku koju čujete ne predstavlja nijednu od novih pesama već je posebno stavarana za potrebe klipova.

Za one koji nisu pratili dešavanja oko benda sadašnja pevačica je Floor Jansen koja paralelno radi i sa ReVamp.

Pogledajte prvi izveštaj sa snimanja:

Lee Corey Oswald nova pesma "Snowglobe" #audio #premijera

Treća pesma sa albuma 'Regards' koji će se pojaviti 5. avgusta za No Sleep Records. Prethodna dva singla za Lee Corey Oswald možete preslušati u linkovima dole.

Probajte nešto novo - Handguns #video #premijera

Handguns postoje već nekih šest godina ali nisu imali previše uspeha. Sviraju previše predvidljiv pop-punk koji na
momente podseća na Blink-182.

Odličan novi spot "The Loved Ones Who Hate Us" je predstavljen juče (8. jula) kada se pojavio i njihov album 'Life Lessons'. Izadvač je Pure Noise Records.

Odličan novi spot za LostAlone #video #premijera

"G.U.I.L.T.Y." je novi singl sa aktuelnog 'Shapes Of Screams' albuma za LostAlone. Snimljen kao lyric video ali upotpunjen sa snimcima sa turneje benda. Neki od tih snimaka će se naći i u novom dokumentarcu o njima koji je snimljen i trenutno je u post produkciji.

Preslušajte novi Driver Friendly album #stream

Driver Friendly su svoj treći album 'Unimagined Bridges' postavili na preslušavanje pre nego što će se naći u prodaji 15. jula za Hopeless Records. Prethodnih nedelja smo mogli da preslušamo nekoliko pesama sa ovog izdanja.
Ako je alternativni rock (i malo pop punk) vaša stvar onda je ovo album za vas!

AC/DC snimili novi album #vesti

Brian Johnson je potvrdio, u nedavnom intervjuu, da je novi AC/DC album završen. Na mesto Malcom Young našao se takođe član Young porodice njihov nećak Stevie.


Preslušajte novi Suicide Silence album #stream

'You Can't Stop Me' novi album za Suicide Silence je uskoro u prodaji ali ga možete preslušati već danas i onda pljuvati po njima na facebook-u jer su nastavili bez Mitch-a ili jednostavnije ako ste pravi fan njihove muzike uživati u novim pesmama.