15.05.2014.

Of Mice & Men - Would You Still Be There #video #premijera

Konačno spot za "Would You Still Be There" najveći hit sa Of Mice & Men albuma 'Restoring Force'.
Bend je svoj treći album objavio krajem januara za Rise Records. "You're Not Alone" se pojavila kao prvi singl dok su za "Bones Exposed" snimili spot. Aktuelni singl "Would You Still Be There" je veliki hit na britanskim i evropskim rock radio stanicama.

Preslušajte novi Of Mice & Men album i pročitajte recenziju.

Pogledajte spot za "Would You Still Be There".

Panic! At The Disco: This Is Gospel (Piano Version) #video #premijera

Brendon Urie iz Panic! At The Disco u novom spotu za pesmu "This Is Gospel" ali ovoga puta u tzv. unplugged verziji - samo glas i klavir. Ovo nije uživo snimak nego nova verzija pesme, u spotu Urie svira dok na njega padaju razni produkti, od loptica do mleka...
Originalno "This Is Gospel" je drugi singl sa 'Too Weird to Live, Too Rare to Die!' albuma objavljenog oktobra 2013. za Fueled By Ramen.
Za sada poslednji singl sa novog albuma je za "Nicotine".

Preslušajte kompletan 'Too Weird to Live, Too Rare to Die!' album.

Pogledajte novi spot:

The Winery Dogs "I'm No Angel" #video #premijera

Prvi spot za "I'm No Angel" je objavljen pre skoro godinu dana, ali iz nekog razloga The Winery Dogs su snimili još jedan.
Supergrupa je svoj debi album snimila početkom 2013. Do sada su skinuta više singlova sa izdanja i slobodno može da se kaže da su imali dosta uspeha, ponajviše u Japanu za čije tržište objavljuju reizdanje albuma sa dodatnim diskom na kome se nalazi koncert snimljen naravno u Japanu.

Pročitajte recenziju albuma.
Pogledajte drugi spot za "I'm No Angel".

Lisa Stansfield "So Be It" #video #premijera

Novi spot sa povratničkog albuma 'Seven'.
Lisa Stansfield je objavila novi album posle deset godina pauze. Prvi singl "Carry On" je za kratko vreme postao veliki hit na radio stanicama u Evropi.

Novi singl je za pesmu "So It Be".

Izdavač je earMusic.

All Time Low - The Irony Of Choking On A Lifesaver #video #premijera

Za All Time Low se slobodno može reći da su najveće zvezde pop-punk pravca. Reizdanje albuma 'Don’t Panic: It’s Longer Now!' donelo je bendu još veću popularnost, najviše "prvim" singlom "A Love Like War".
Spot za drugi singl, šesti ukupno, je snimmljen na koncertu u O2 Academy Brixton u Londonu i dolazi skoro osam meseci posle prethodnog.

Preslušajte kompletan 'Don’t Panic: It’s Longer Now!' album na mikerecenzije i pogledajte novi spot "The Irony Of Choking On A Lifesaver":