13.05.2013.

Novi Daft Punk (i)legalni DOWNLOAD


EDM (electronicdancemusic.com) su na svom twitter-u postavili novi Daft Punk album "Random Access Memories" na besplatno preuzimanje! Obrazloženje zašto su to uradili je: "Ovo je 2013. ovakve stvari bi trebale da budu normalne. Naravno nadamo se da će svi koji ga preuzmu zapravo i kupiti!" Odmah zatim album se pojavio i na itunes stranici benda kao stream. Koliko će download link dugo biti aktivan niko ne zna ali ako volite Daft Punk požurite:

Children Of Bodom - Transference VIDEO

Sa osmog studijskog albuma 'Halo Of Blood' finski metalci Children Of Bodom su objavili zvanični spot za pesmu "Transference". Album će biti objavljen 11. juna preko Nuclear Blast Records

Na žalost i Children Of Bodom su jedan od bendova koji koristi VEVO servis za video emitovanje pa je veći deo evropskih zemalja bio uskraćen za premijeru njihovog novog spota, ali posle protesta na njihovoj youtube stranici novi spot je postavljen na youtube!povezane vesti:
Children Of Bodom prvi singl sa 'Halo of Blood' AUDIO
Novo izdanje Children Of Bodom

Novi Queens Of The Stone Age uživo AUDIO

Na radio stanici u Belgiji QOTSA su izveli nekoliko pesama sa novog albuma '...Like Clockwork'. Jedna od njih je "Keep Your Eyes Peeled", pre nekoliko dana objavljene su "I Sat By The Ocean" i "If I Had A Tail" takođe snimljene u Belgiji. Bend je postavio i nov spot, animaciju za pesmu "I Appear Missing" na kojoj je bubnjeve svirao Dave Grohl.povezane vesti:
Još dve Queens Of The Stone Age pesme AUDIO
Queens of the Stone Age - I Appear Missing VIDEO
Zvanično izdanje nove Queens Of The Stone Age pesme AUDIO

Kings Of Leon svirali novu pesmu VIDEO

Amaterski snimak iz Amerike napravljen na festivalu Bottle Rock Music & Arts gde su nastupali Kings Of Leon. Nova pesma nosi naziv "Always the Same" i naći će se na sledećem izdanju benda koje treba da bude objavljeno do kraja godine.


...najlepši spot ikada snimljen VIDEO

Komandir Chris Hadfield sa Internacionalne svemirske stanice snimio je svoju verziju pesme "Space Oddity" David Bowie-a.
Spot je snimljen u svemiru sa pogledom na planetu Zemlju. Kada bi pričali u ciframa onda je ovo sigurno jedan od najskupljih spotova ikada. Na neki čudan način komandir Hadfield je uspeo da prenese emocije koje ova pesma nosi. Na svu sreću nije se slepo pridržavao teksta tako da spot se ne završava kao u pesmi, nisu odlutali u svemir:)

Na youtube-u ima dosta snimaka u kojima Chris Hadfield prikazuje život u svemiru, vredi pogledati!