07.01.2013.

Suede besplatni download nove pesme "Barriers"

Samo danas 7. januara možete besplatno preuzeti novu pesme Suede sa njihovog sajta.
Pesma "Barriers" će se naći na novom albumu 'Bloodsports'. Prvi zvanični singl je za pesmu "It Starts And Ends With You" čije se objavljivanje očekuje februara. Prvo izdanje za bend posle više od deset godina biće njihov šesti album.

Brett Anderson frontmen Suede je za NME izjavio: "Godinu dana smo se znojili snimajući ovaj materijal, konačno je završen i zato smo hteli što pre da postavimo nove pesme na slušanje. "Barriers" nije prvi singl ali smo izuzetno ponosni da možemo tako dobru pesmu da podelimo fanovima besplatno. Album se zove 'Bloodsports', tematika je ljubav. Možda je nama ovo bio najteži album koji smo snimili ali nas sigurno najviše zadovoljava. Deset opasnih pesama vam pružaju ono u čemu su Suede i najbolji: drama, melodija i buka."


Lower Than Atlantis postavili nov spot VIDEO

Britanski post hardcore bend Lower Than Atlantis objavio je treći singl sa aktuelnog 'Changing Tune' albuma. Posle više nego uspešnog "Love Someone Else" i "Normally Strange" singlova, bend je uradio video spot za "Go on Strike". Kao singl je već objavljena u Americi, u Evropi se očekuje sredinom januara.


'Changing Tune' je treći album za Lower Than Atlantis i prvo je izdanje za veliku izdavačku kuću Island Records.
povezane vesti: Lower Than Atlantis vam žele Srećan božić(gde god da ste)